Le faʻafouina o le Mazda6 faʻaonaponei i totonu ... 6 ata!

Anonim

E pei ona tupu talu ai nei i le Mazda CX-5, o le Mazda6 fou na tumau pea le tulaga o loʻo iai nei, ae o le tino ma totonu na matua faʻafouina, faʻatasi ai ma afi fou ma meafaigaluega fou ua faʻaopoopoina.

Mai le amataga, o le sitaili fou e tulaga ese. O le faʻailoga Iapani na faʻaalia ata e faʻaalia ai sina eseesega i fafo pe a faʻatusatusa i le augatupulaga talu ai, ae o loʻo saofagā i se faʻataʻitaʻiga sili atu, matua ma mautu faʻalelei.

Mazda 6 2017
O le pito i luma fou e sili atu le tolu-dimensionality i laina ma se foliga sili atu muscular. O le grille e faʻamamafa ai se vaʻaiga loloto ma faʻamalosia le ogatotonu maualalo o le kalave. O lo'o iai fo'i se saini moli moli fou.
Mazda 6 2017
I le itu o loʻo tumau pea laina ae sili atu ona faʻaalia i se vaega pito i tua. O lo'o avanoa uma uili u'amea 17" ma le 19".
Mazda 6 2017
I totonu, toe faʻafouina atoa, o loʻo i ai se faʻamafanafanaga maualuga maualuga ma sili atu ona faʻaalia ma se foliga "mama". O lo'o i ai fo'i se fa'ailoga fa'alava fa'alava e fa'amamafa ai le lautele o le fa'ata'ita'iga.
Mazda 6 2017
O nofoa na toe faʻatulagaina e maua ai le lagolago sili atu ma sa tuʻuina atu i ai le faʻaogaina o le ea. Ua lautele nei ma ua iai mea fou e maua ai le tele o le mafiafia ma sili atu le gafatia e mitiia ai le vibration.
Le faʻafouina o le Mazda6 faʻaonaponei i totonu ... 6 ata! 8926_5
O le laulau fa'atasi ai ma fa'atonuga o le tau na sau i lalo i luga o le fa'amafanafanaga. Ua fa'aitiitia le aofa'i o fa'amau ma ua toe fa'avasega uma mo se pa'i e sili atu ona manaia ma fa'apitoa.
Mazda SKYACTIV-G
O le mea fou fou o le faʻalauiloaina lea o le SKYACTIV-G 2.5T, le afi turbo na faʻatautaia e le CX-9 ma le 250 hp, ae o mea uma e faʻaalia ai o le a le maua i Potukale.

O afi SKYACTIV-G ma totonu o le eseesega tele lea mai le Mazda6 fou, peitaʻi na faʻamalosia le taʻavale ma faia fetuunaiga faʻamalolo ma faʻaleleia le taʻavale, ua mama nei.

I le faaopoopo atu i lenei, Mazda faʻaalia i Los Angeles le Mazda VISION COUPE manatu na faʻaalia i le Tokyo Motor Show mulimuli, le RT24-P, o se faʻataʻitaʻiga tauvaga, ma mulimuli ane le MX-5 "Halfie", lea e aofia ai se fusi i le va o se tauvaga taavale ma gaosiga.

Faitau atili