O pisinisi fa'atasi i le va o le BMW Group ma le Critical Software ua uma ona iai se fale i Lisbon

Anonim

Peiseai e faamaonia ai le tulaga lelei o galuega o loo faatino i totonu o le tatou atunuu, sa faaulufaleina i Lisbon i le Aso Lua na tea nei le ofisa fou a le kamupani e mafua mai i le pisinisi soofaatasi i le va o le BMW Group ma Critical Software, Critical Techworks, lea e faʻapea ona faʻatasi ma le ofisa autu o le kamupani i le taulaga o Porto.

O loʻo i totonu o le Entrecampos eria, o le a faʻapipiʻi le ofisa fou fogafale fitu, faʻaopoopo i le Critical Techworks, o se tasi o ana kamupani faʻavae, Critical Software. Fa'avae i le 2018, Critical Techworks i le taimi nei e tusa ma le 350 tagata faigaluega, ma o loʻo fuafua e faʻateleina lena numera i le 600 i le 2019.

Fa'apitoa i femalagaiga fa'apitoa ma fofo fa'ainisinia faakomepiuta, Critical Techworks e galue fa'apitoa mo le BMW Group i vaega e pei o le ta'avale tuto'atasi, fe'avea'i, polokalama fa'akomepiuta, feso'ota'iga tekonolosi ta'avale, su'esu'ega fa'amaumauga, eletise, gaosiga ma e o'o lava i logistics.

BMW Critical Techworks

Ua tele galuega faatino

E pei ona matou fai atu ia te oe, i le avanoa fou i Entrecampos Critical Techworks o le a avea ma "afa puipui" ma Critical Software. Faʻavaeina i le 1998, na vaʻaia e le kamupani Potukale i le 2018 le numera o tagata faigaluega faʻaluaina i le sili atu i le 800, i le tausaga o le faʻatupulaia o faamaumauga.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Faatasi ai ma se vaega faʻatekonolosi tuʻufaʻatasia o loʻo manino le tuputupu aʻe, ma ana taleni faʻatauvaʻa ma tuʻinanau mo le lumanaʻi o feʻaveaʻi, e tali atu Potukale i manaʻoga uma o se kamupani ma le Critical TechWorks profile.

Christoph Grote, Sui Peresetene Sinia, Electronics, BMW Group

E tusa ai ma le Critical TechWorks CEO Rui Cordeiro, "o le faʻalauteleina i Lisbon e mafua ona o le televave o lo tatou tuputupu aʻe ma o le a mafai ai ona tatou faʻaauau pea ona taʻitaʻia le atinaʻeina o tekonolosi i luga ole vaʻa ma fafo mo le BMW Group".

I le matou asiasiga i fale fou a le Critical Techworks, na matou iloa ai nisi o poloketi o loʻo galulue ai le kamupani talavou. O lea la, i le faaopoopo atu i le atinaʻeina o polokalama, o loʻo faʻataʻitaʻiina foi faiga faʻamatalaga iina, ata numera o oloa BMW Group poʻo polokalame ua mamanuina e faʻavave ai le ulufale atu i le gaosiga o faʻataʻitaʻiga fou.

Faitau atili