O lo'o fa'atupu fa'atautu'i...ma o lo'o iai 'oa moni iina

Anonim

E feteenai ma le manatu e masani ona tatou maua o lapisi, Desguaces La Torre, o se tagata faʻatau oloa e tu i tua o Madrid, e iai se aoina o taavale mataʻutia.

O loʻo tuʻufaʻatasia i le gaioiga o le talepeina o taʻavale e gata ai le olaga (ma le faʻatau atu o vaega faʻaaogaina), o le kamupani Sipaniolo, e umia e Luis Miguel Rodríguez, o se tasi o le tele o lona ituaiga i Sepania, faʻafaigaluegaina le 500 tagata faigaluega.

Ae ui i lea, o le faʻaputuina o aitalafu e tusa ma le 21.9 miliona euros na tuʻuina atu ai le pisinisi i se tulaga lamatia, faʻamaonia le faʻatautuʻi o lana aoina o taavale, e feagai ma tagata o loʻo nofo aitalafu ai.

Desguaces La Torre aoina

Le aoina

Faia i luga o se vaega sili ona manaia o le sili atu ma le 100 faʻataʻitaʻiga, o le Desguaces La Torre collection e aofia ai taʻavale taʻavale, taʻavale amataga o le 20th seneturi, taʻavale taʻavale, taʻavale ma e oʻo lava i loli ma taʻavale a le militeri.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ole fa'atautu'i luga ole laiga ole a faia ile va ole 2nd ma le 7th o Iulai. O le faagasologa atoa o loʻo nafa ma le kamupani International Auction Group, SL (IAG Auction).

Desguaces La Torre aoina

ta'avale Porsche

Ina ia maua se manatu i "mea taua" o loʻo fausia ai le aoina, o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga e pei o le 1924 Hispano Suiza, o le 1914 Metallurgique 18 CV, o le Itala 8 Cylinder 8.3l ma Avalve rotary valves mai le 1913, o le Renault Fredes Billantcourt. mai 1900 atoatoa toefuataiina, o se "talavou" 1997 Ferrari F355 apogaleveleve po o le 1993 Citroën AX Proto, lea na manumalo i le siamupini faaSipaniolo.

Desguaces La Torre aoina

Ferrari F355 apogaleveleve

Ma le mea mulimuli, o le aoina o loʻo aofia ai foʻi faʻataʻitaʻiga o se vaega o le talafaasolopito o Sepania, e pei o le 1937 Ford 817T na faʻaaogaina e Francisco Franco i le taimi o le Taua Faʻa-Sipaniolo ma le Audi V8 Quattro lea na mulimuli ai le Palemia José María Aznar ina ua ia mafatia i se osofaʻiga ia Aperila. 19, 1995.

Desguaces La Torre aoina

Audi V8 saunia e Jose Maria Aznar

O le lisi atoa o faʻataʻitaʻiga mo le faʻatautuʻi e leʻi maua, ae o le a matou toe asia le Desguaces La Torre collection e vaʻai poʻo a nisi oa natia.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili