V12 Turbo? Fai mai Ferrari "leai faafetai!"

Anonim

Sergio Marchionne, Ferrari CEO, na saunoa e uiga i le lumanaʻi o masini V12 a Italia. Ia mautinoa, o le ae tumau tele ma le ea!

O aso o le maualuga ma le faʻafiafiaina o afi faʻalogo e foliga mai o le a faʻamaeʻa. Tu'ua'ia i tulaga fa'aalumaina, sa'o fa'apolokiki po'o le "fa'atuatua" ile binary.

A'o fa'aitiitiga ma fa'asili ona saofagā i le fa'atuputeleina o masini penisini sili atu ona mata'utia ma sili atu le manaia, i le isi itu, o afi tetele i luga o le ea, ma le tele o cylinders ma le gafatia e fa'atusa, o se meaola lamatia.

V12 Turbo? Fai mai Ferrari

Ferrari folafola e tetee. E ui lava o lona V8 ua uma ona paʻu i luga o le totogi, e tusa ai ma Sergio Marchionne, e le mafai ona faʻaogaina masini V12 i le ea. Ole V12 fa'anatura ole a avea pea ma fatu o filifiliga mo se Ferrari.

O faʻamatalaga lata mai a Sergio Marchionne e faʻamaonia ai lenei mea:

"Matou te ofoina atu i taimi uma se V12. Na taʻu mai e le matou faʻatonu polokalame afi ia te aʻu o le a matua "valea" le tuʻuina o se turbo i le V12, o le tali e leai. O le a fa'anatura fa'anatura, fa'atasi ai ma se faiga fa'atosina.”

O le V12 o le 812 Superfast fou e mafai ona tausisia le tulaga o loʻo iai nei EU6B, lea o le a faʻamalosia mo le isi fa tausaga. O le EU6C o le a avea ma luʻitau sili atu ma i le 2021, faʻatasi ai ma le faʻauluina o le tulafono ULEV (taavale e sili atu le maualalo), o le V12 o le a tatau ona "eletise".

FESOASOANI: Sergio Marchionne. Kalefonia e le o se Ferrari moni

Ae ui i lea, na vave ona faailoa mai e Marchionne o le vaega eletise o le powertrain e le na o le faʻaitiitia o le faʻafefe. E pei ona tatou vaʻaia i le Ferrari LaFerrari, o le hybrid system o le a faʻaleleia ai le faʻatinoga.

“O le sini o le i ai o hybrids ma eletise i totonu o taʻavale faʻapenei e le o se tu masani e maua e le toʻatele o tagata. [...] O loʻo matou taumafai moni lava e faʻaleleia a matou faʻatinoga i luga o le taamilosaga.

O le alu ese o Ferrari mai le FCA (Fiat Chrysler Automobiles) fausaga na mafai ai foi ona maua se avanoa. O le gaosia o le itiiti ifo i le 10,000 ta'avale i le tausaga, ua manatu Ferrari ose tagata gaosi oloa ma, e pei o lea, e le o fa'atatau i tulafono fa'aletino e a'afia ai isi tagata gaosi oloa. O 'tagata faufale laiti' latou te feutagai tuusao ma le EU i luga o latou sini tau siosiomaga.

E tusa lava po o le a le mea o loʻo i ai i le lumanaʻi, e mafai ona tatou fai atu ma le mautinoa o le a faʻaauau pea le Italia V12s o loʻo alaga i le pito i luga o latou mama mo le isi sefulu tausaga. Ma o le a avea le lalolagi ma se nofoaga sili atu mo ia.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili