E te mana'omia ni vaega mo lau MX-5 NA? Mazda ua uma ona iai

Anonim

Ina ua mavae sina taimi talu ai na toe faʻaleleia ai le Mazda MX-5 NA mai le "A i le Z" i lalo o lana polokalame toe faʻaleleia fou, o le Hiroshima brand e aumaia tala lelei i tagata e ona le faʻataʻitaʻiga iloga i Europa.

tagata e ona Mazda MX-5 NA i Europa ua mafai ona latou okaina uluai vaega mo le roadster lauiloa. I le aotelega, o le fa'amaumauga e 117 vaega mo fa'ata'ita'iga ta'avale agavale ma le 156 mo fa'ata'ita'iga ta'avale agavale.

O le filifiliga o vaega toe gaosia na faia ina ua maeʻa ona feutagai Mazda i le tele o MX-5 fan clubs i Europa atoa e suʻe ai po o fea vaega e sili ona misia e i latou o loʻo taumafai e taofi le taʻutaʻua taʻutaʻua i luga o le auala.

Mazda MX-5

O vaega avanoa

Tuuina atu i Iapani, o nei vaega fou o le a gaosia e faʻaaoga ai metotia faʻaonaponei, ae ui i lea, e tatau ona latou tausia foliga o uluai vaega.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Faatasi ai ma vaega o loʻo fausia ai le lisi o le Mazda o vaega mo totonu, vaega faʻainisinia, o se tapoleni hood fou o lona faʻamalama pito i tua o loʻo faʻaaogaina mea tutusa e pei o le uluai ma e oʻo lava i sikuli!

I le faaopoopo atu i le Mazda, o le Enkei rim brand ua "amata" foi i lenei misiona e tausia le MX-5 NA i luga o le auala, ma ua fuafua e toe gaosia uili mo le auala Iapani.

Mazda MX-5
Faatasi ai ma lenei mamanu, o le tausia o totonu o le MX-5 i totonu o le tulaga mama e faigofie.

O lenei poloketi, Steve Rose, Mazda Motors UK Parts and Accessories Marketing Manager fai mai: “Faatasi ai ma uluai kopi ua avea ma masani faaonaponei, e manaia le vaai atu i le toatele o loo i luga o le auala. Pe o se toe faʻaleleia atoatoa poʻo se tausiga lautele, o le i ai o se faʻasoa o vaega moni ua saunia o lona uiga o nei taʻavale e mafai ona faʻaauau pea ona talisapaia mo tausaga a sau."

Faitau atili