Ua toe fo'i le PSA i le Iunaite Setete ma le tomai o Opel

Anonim

O le faʻamoemoe e toe foʻi i le maketi i Amerika i Matu, o le PSA o le Potukale Carlos Tavares ua uma ona faʻamalamalamaina le fuafuaga o le a faʻaaogaina. O le mea moni, e faʻaaogaina le malamalama o lona mauaina lata mai, Opel, ua uma ona i ai e uiga i Amerika, e, mai iina, atiae faʻataʻitaʻiga o le a osofaʻia ai Amerika i Matu.

O le faʻamatalaga, e le gata i lea, na faʻamaonia e le Pule Sili o le PSA, o ia, i faʻamatalaga i le taimi o le Automotive News World Congress, i Detroit, na faʻaalia ai o oloa muamua mo le maketi a Amerika o le a atiina ae ma le lagolago a le au inisinia Opel. O lea, na ia faʻamautinoa ai, "e mafai ona faʻamautinoa o taʻavale e faʻalauiloa i Amerika o loʻo tausisia uma tulafono talafeagai e mafai ai ona faʻatau atu i lenei maketi".

Ua toe fo'i le PSA i le Iunaite Setete ma le tomai o Opel 11862_1
O le Cascada o se tasi o faʻataʻitaʻiga Opel na maketiina i le US, e ui lava i le faʻailoga Buick.

E ui lava ina mumusu le au Potukale e faailoa mai le igoa o le ituaiga o le PSA lea e manatu o ia e ulufale atu i Amerika i Matu, o Larry Dominique, Pule Sili o PSA Amerika i Matu, ua fai mai mo sina taimi ua uma ona faia le faaiuga e uiga i le faailoga. . Ona o lena ma e feteenai ma le mea na muamua agai i luma, atonu e le o le DS.

O faʻataʻitaʻiga mo le US ua uma ona atiaʻe

Ae i luga o faʻataʻitaʻiga, na taʻua ai e Carlos Tavares o faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia o loʻo i ai i le vaega o le atinaʻeina, e ui lava e aunoa ma le faʻaalia o le taimi e mafai ai ona latou oʻo atu i le maketi a Amerika.

E tatau ona manatua o loʻo nofouta Opel i mea faʻapitoa o le maketi a Amerika, na fausia ma faʻatau atu faʻataʻitaʻiga na faʻatau atu i Amerika, e pei o le Cascada, Insignia, ma isi, aʻo i lalo o le General Motors. O fea, peitaʻi, na faʻatau atu i latou i le Buick logo - i aso ua tuanaʻi, na matou vaʻaia Opel faʻatau atu i le US ma le faʻailoga Saturn ua le toe faʻapea ma Cadillac.

Tolu-vaega toe faafoi fuafuaga

E tusa ai ma le fuafuaga lava ia ma le manatu i le toe foi atu o le vaega i le maketi a Amerika (Peugeot na tuua i le 1991, Citroën i le 1974), na faaalia e Tavares o le osofaiga na amata i le faaiuga o le 2017, faatasi ai ma le faalauiloaina o le Free2Move mobility service, i totonu o le aai. o Seattle. O le a mulimulitaʻia lea, e tusa ai ma le Reuters, i se vaega lona lua, e faʻavae i luga o auaunaga tau felauaiga, i luga o taʻavale a le PSA vaega, o se auala e fesoasoani ai i le fausiaina o se vaʻaiga sili atu ma sili atu i mea o loʻo i ai le vaega, ma le tagata faʻatau Amerika.

Free2Move PSA
O le Free2Move o se auaunaga fealua'i, e ala i se app, e mafai ai ona fa'aogaina auala eseese o felauaiga

Mulimuli ane ma naʻo le vaega lona tolu, o le PSA na faʻatagaina le faʻatau atu o taʻavale a le vaega, i Amerika.

Faitau atili