Faailoga Taualoa a le Lalolagi. Feiloai i le 5 faaiu mo le 2021 Personality of the Year award

Anonim

E sili atu i le 90 faamasino i le World Car Awards (WCA) - e aofia ai Guilherme Costa, faʻavae ma le faʻatonu o Razão Automóvel - mai 24 atunuu, na filifilia le toʻalima faʻauʻuga mo le 2021 Personality of the Year award.

Ina ia agavaa, e tatau i tagata talosaga ona faia se sao taua i le pisinisi taʻavale i le va o Ianuari 1 ma Tesema 31, 2020. O le a faʻaalia le manumalo ia Aperila 20th.

E tatau ona manatua o le 2020 na tuʻuina atu ai lenei taui i le Portuguese Carlos Tavares, le faʻatonu sili o Stellantis, le taʻavale fou tele na mafua mai i le tuʻufaʻatasiga i le va o FCA (Fiat Chrysler Automobiles) ma Groupe PSA.

Fa'ai'u mo le fa'ailoga 2021 Personality of the Year

Pratap Bose o le sui peresitene o le lalolagi mamanu i Tata. Faʻauʻu mai le Royal College of Art, i Lonetona, na te taʻitaʻia ni nofoaga autu e tolu i le lalolagi: i Initia, Italia ma Peretania. O lana fuafuaga mata'utia ma le lumana'i o lo'o fa'atuputeleina ai le tulaga fa'ava-o-malo a le kamupani gaosi Initia.

Pratap Bose
Pratap Bose, sui peresitene o le lalolagi mamanu i Tata.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Luc Donckerwolke , Fa'atonu Fa'atonu a le Hyundai Motor Group, na toe fo'i atu i le South Korean brand e fa'amatala ai le laina fou o le mamanu mo le Hyundai, Kia ma Kenese ituaiga. O Donckerwolke o se tasi o avetaavale mamanu sili i tua atu o Kenese, le faʻailoga faʻapitoa a le Hyundai group.

Luc Donckerwolke
Luc Donckerwolke, Fa'atonu Fa'atonu a le Hyundai Motor Group.

Euisin Chung o ia o le taitaifono o le komiti faatonu o le Hyundai Motor Group ma le atalii o le na faavaeina le Hyundai. I lalo o lana taʻitaʻiga, ua avea Hyundai ma Kia ma tauvaga ogaoga i le tuuga faʻaeletise, faʻatasi ai ma le tele o le alualu i luma i le hybrid, eletise, ma le suauu suauu.

Euisin Chung
Euisin Chung, Taitaifono o le Komiti Faatonu o le Hyundai Motor Group.

Tomiko Takeuchi na avea ma uluai inisinia sili a Mazda ma sa nafa ma le polokalame MX-30, le ta'avale eletise muamua a Iapani. O Takeuchi foi o le uluai su'ega a le kamupani gaosi oloa ma le pailate atinae i le atunuu o le oso a'e o le la.

Tomiko Takeuchi
Tomiko Takeuchi, o le inisinia sili muamua a Mazda ma e nafa ma le polokalame MX-30.

Akio Toyoda o ia o le peresetene ma le Pule Sili o le Toyota Motor Corporation ma o se tagata e fiafia i taʻaloga taʻavale, ma o loʻo auai malosi o se avetaavale. E ui i le faʻamaʻi Covid-19, o Toyota o le vaega taʻavale e sili ona maualuga le faʻatau atu i le 2020, aʻo amata ona fausia le Woven City, o se faʻataʻitaʻiga moni mo le taulaga o le lumanaʻi.

Akio Toyoda
Akio Toyoda, Peresetene ma Pule Sili o le Toyota Motor Corporation.

Faitau atili