Porsche Mission E i suʻega ma Tesla Model S

Anonim

E le o se mea e ofo ai, o le Misiona E ua uma ona faʻasalalau i le vaega o suʻega, na matou faʻasalalau muamua, ae o lea o loʻo i ai ata o le tele o iunite, e foliga mai i suʻega ma lona tauva sili, le Tesla Model S.

Porsche Misiona ma

Mo i latou na fiafia i le faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu i le 2015 Frankfurt Motor Show, o le tala fiafia e foliga mai o le Misiona E o le a le suia tele, sei vagana ai "faitotoa pule i le ola" ma le leai o ni faʻata o le itu - o se fofo e tumau pea. mana'omia le fa'atagaga.

O le faʻataʻitaʻiga e sau ma vaega e sili ona iloagofie ai faʻapipiʻiina, faia e faʻalatalata atu i lona uso o Panamera. I le pito i tua, e lua taʻavale tapuni na "faʻatulagaina", toe faʻasesēina le le faʻalogo lelei - o le Misiona E o le a naʻo le eletise.

Porsche Misiona ma

Ole Misiona E o le a iai ni afi eletise se lua (tasi i le axle) e mafai ona gaosia le malosi atoa e tusa ma le 600 hp, faʻatasi ai ma le taʻavale uma ma uili e fa. Ole fua fa'atatau ole tuto'atasi ole a 500 km ile ta'amilosaga NEDC fa'atagaina - o lo'o fa'atali mo numera ile WLTP cycle. E ala i le Porsche Turbo Charging, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o tekonolosi i le 800 V, o le a mafai ona toe faʻaleleia uma maa i le 15 minute.

Oliver Blume, Pule Sili o le ituaiga, ua uma ona folafola atu o le faʻataʻitaʻiga o le gaosiga o le a "foliga tutusa" ma le manatu o loʻo tuʻuina atu ma o le a avanoa aʻo leʻi oʻo i le faaiuga o le sefulu tausaga, e foliga mai o le muamua 100% eletise eletise mai le Stuttgart. fa'ailoga o le a taunu'u mai se'ia vave.

Porsche Misiona ma

O lo'o fa'aauau pea ona talia e le ta'aloga ta'avale tekinolosi fou mo fe'avea'i, ma tu'uina atu i ai le tulaga pito i luga - o le Panamera Turbo S E-Hybrid hybrid e sili ona malosi i le laina.

Faitau atili