Renault Arkana. O le Farani "Coupé" SUV o loʻo sau

Anonim

A maeʻa Captur (ma Kaptur), Kadjar ma Koleos, Renault ua sauni e faʻaopoopo se tasi faʻataʻitaʻiga i lona faʻatupulaia o le SUV. O le teaser mulimuli e faʻaalia lona igoa - faʻafeiloaʻi i le Renault Arkana.

O le pine o loʻo tuʻuina i le vaega C, o loʻo i ai le Kadjar, ae o le taimi nei, e leʻi mafai ona faʻamaonia pe o le a maua mai ai. O nisi tala e fai mai e mafai ona maua mai Kaptur, o se Captur tele na faʻatau atu i nisi maketi e pei o Rusia.

O le mea tatou te iloa e uiga i lenei Renault Arkana e sau mai nisi "ata sipai" o le faʻataʻitaʻiga, lea e faʻaalia ai se talaaga e matua ese lava mai soʻo se SUV o le Farani, ona o loʻo i ai se taualuga e alu ifo i tua ... Ioe, e sili atu i se SUV e manaʻo e avea ma coupe.

Renault Arkana

E leai nisi faʻamatalaga mo le taimi nei, faʻatasi ai ma le teaser mulimuli o loʻo faʻaalia ai le igoa ma le pito i tua, lea e mafai ai ona tatou vaʻaia foliga faʻatusa tutusa i latou o loʻo maua i luga o Mégane ma Talisman, faʻaopoopo i le vaʻaia foi o se faʻaleagaina.

O le teaser muamua (faʻaalia) o loʻo faʻaalia ai le pito i luma, lea e mafai ai ona e vaʻaia le saini faʻamalama lauiloa a Renault, faʻatasi ai ma se faasologa o elemene elemene ua uma ona iloa mai isi faʻataʻitaʻiga o le ituaiga.

Ae mo le igoa Arkana, e maua mai le Latina Arcanum, o lona uiga o le mealilo po o le mealilo. E tusa ai ma le faʻailoga, o le faaupuga ua faʻaaogaina mo le tele o seneturi e faʻailoga ai mea tutupu ma mea faʻapitoa e taua faʻapitoa. O le mea lea, e faʻamoemoe Renault e faʻafesoʻotaʻi i le Arkana manatu, uiga e pei o le mealilo, agaga paionia ma le matagofie - o le a tupu?

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faʻaaliga i Moscow

O le aso 29 o Aukuso o le a faʻaalia ai le Renault Arkana fou i tagata lautele i le Moscow Motor Show, i Rusia, ae o loʻo avea pea ma faʻaaliga, i se isi faaupuga, o se faʻataʻitaʻiga ua leva ona latalata i le faʻasologa o le gaosiga mulimuli.

O lona taunuu mai i luga o le maketi o le a faia i le 2019.

Faitau atili