Toyota TS050 Hybrid saunia e feagai ma 2018-19 super vaitau

Anonim

Toyota Gazoo Racing na tu'uina atu lana fa'ata'ita'iga LMP1 mo le 2018-19 FIA World Endurance Championship (WEC). O se vaega e leʻi leva talu ai na foliga mai o le a faʻaumatia ina ua uma ona faʻasalalau e Porsche lona alu ese.

Peitaʻi, e pei o se phoenix, e foliga mai na toe fanau mai i le lefulefu. E le gata i le mekasini Toyota TS050 Hybrid na tuʻuina atu, e pei o isi LMP1 - e le o faʻamaʻi - na auai mo lenei vaitau sili e aofia ai e le gata i le 2018 ae o le 2019, i le aofaʻi e valu tuuga. O se tasi o sini sili a le au o le manumalo lea i le 24 Itula a Le Mans, o lona manumalo na sola ese mai se "fao uliuli" mo le faailoga Iapani mo le lua tausaga talu ai.

lu'itau super vaitau

O le Toyota Gazoo Racing, e ui ina na o le pau lea o le 'au a le kamupani gaosi oloa o loʻo i ai, o le a le faigofie le olaga e faasaga i 'au tumaoti, ona o le suiga o tulafono faatonutonu mo lenei vaitau.

Toyota TS050 Hybrid
O Portimão o se tasi o nofoaga na filifilia e le Toyota Gazoo Racing e faia ai suʻega aʻo leʻi taʻaloga.

O le TS050 Hybrid e na'o le pau lea o le fa'ata'ita'iga fa'aeletise i luga o le fa'asologa, ae o lona avanoa e fa'atatau i tagata tumaoti ua fa'aitiitia. O 'au tumaoti, e leai ni fa'ata'ita'iga hybrid, o le a mafai ona fa'aogaina le tele o le malosi nai lo le TS050 - 210.9 MJ (megajoules) fa'asaga i le 124.9 MJ, fa'atasi ai ma le 8MJ o le malosi eletise mai le fa'aogaina.

E fa'apea fo'i le suau'u o le TS050 Hybrid e fa'atapula'aina i le 80 kg/h, fa'atusatusa i le 110 kg/h o le au tete'e. O le fa'amoemoe o nei faiga o le fa'amalosia lea o le fa'atauva'a o LMP1 e le o fa'ama'i, lea e mafai fo'i ona la'ititi ifo i le 45 kilokalama le mamafa.

Siamupini e amata taeao

O suʻega muamua o le TS050 ua maeʻa ona maeʻa, ua uma ona ufiufi le 21 afe kilomita i luga o suʻega e fa. E amata le siamupini a taeao i le Prologue, ose taaloga e 30 itula o le a faia i le taamilosaga a Paul Ricard. O lenei su'ega e leai se mea e sili atu nai lo se su'ega tele, e le fa'alavelaveina, fa'apotopoto uma tagata tauva i se matagaluega e tasi.

Ole su'ega lelei muamua ole a faia ile aso 5 o Me, i Peleseuma, ile ta'amilosaga lauiloa a Spa-Francorchamps.

Toyota Gazoo Racing o le a auai i le siamupini ma taavale e lua. #7 o le a aveina e Mike Conway, Kamui Kobayashi ma José María López ma #8 o le a aveina e Sébastien Buemi, Kazuki Nakajima ma, i se amataga i tulaga eseese, Fernando Alonso - taimi muamua i le vaitau o le WEC ma le 'au a Toyota. I le avea ai ma pailate faasao ma atina'e, o lo'o iai Anthony Davidson.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Toyota TS050 Hybrid

E itiiti lava suiga pe a faatusatusa i le taavale o le tausaga ua mavae.

TS050 HYBRID faʻamatalaga faʻapitoa

Galuega a le tino— Mea fa'apipi'i alava kaponi

Pusa o Saosaoa — Transversal ma le 6 saosaoa ma sequential actuation

uumau— Multidisk

Eseesega— Faatasi ai ma le viscous lava poloka

Fa'amalologa— Tuto'atasi ma tafatolu o lo'o soso'o ile pito i luma ma tua, faiga fa'atosina

taofi— Fa'apalapala fa'apalapala fa'atasi ma fa'alava fa'amea fa'ameamea i luma ma tua

Tisiki - Tisiketi kaponi fa'avevela

Rims - RAYS, Magnesium Alloy, 13 x 18 inisi

Pa'u— Radial Michelin (31/71-18)

Umi - 4650 mm

Lautele- 1900 mm

Maualuluga - 1050 mm

Malosiaga o le faleteuoloa- 35.2 kilokalama

afi - Bi-turbo tui tuusao V6

Si'itia - 2.4 lita

Malosi - 368kw / 500hp

Suau'u - Gasolini

Valves - 4 i le pa'u

mana Eletise - 368kw / 500hp (fa'apipi'i tu'ufa'atasi i luma ma tua)

ma'a - High Performance Lithium Ion (na fausia e TOYOTA)

afi eletise luma— AISIN AW

afi eletise tua - MAFAI

Inverter — MAFAI

Faitau atili