Volkswagen Arteon i vaitamini lomiga o le ABT Sportline

Anonim

Na matou faʻataʻitaʻia talu ai nei le Volkswagen Arteon - vaʻai iinei - ae na matou tuua ma le lagona e mafai ona maua mai le tele o le "sua" mai lenei faʻataʻitaʻiga, lea e ui lava i ona fua limafoai, o loʻo i ai se malosi manaia.

O le tali i tatalo a i latou o loʻo manaʻo i sina mea itiiti na sau mai lima o le ABT Sportline, lea e tuʻuina mai ia i tatou le mea atonu o le a avea ma faʻamatalaga muamua vitamini o le pito i luga fou o le laina mai Wolfsburg, le Volkswagen Arteon.

VW Arteon ABT

O le galuega a le tagata sauniuni Siamani na taulai atu i le 2.0 lita penisini version. O le malosi o le 280 hp ma le 350 Nm torque e oʻo atu i le 345 hp ma le 420 Nm. O le 20% o le faʻateleina o le malosi ma le faʻamalosi e matua ausia lava i le faʻaogaina o se afi faʻatonutonu afi mai le ABT lava ia.

E fa'amautinoa e le pule fa'atonu o le ABT Sportline e le fa'aletonu le fa'atuatuaina o le poloka.

VW Arteon ABT

I lenei auala, ua mafai ai e le VW Arteon ona fa'a'ese'ese ma lona uso na fa'atupuina ai, le VW Passat, fa'amamafa atili ana vaega ta'aloga.

Ina ia mautinoa e le gata o se foliga faʻapitoa, ae faʻapea foʻi ma le malosi e faʻafetaui, ua faʻapipiʻiina foi e le ABT lenei faʻataʻitaʻiga i taʻaloga taʻaloga, ma uili fou e alu mai le 19″ i le 21″. O le fa'ai'uga fa'ai'u e fa'amaonia e ala i le fa'atonuga o fofo fa'aaogaina.

Faitau atili