Amata malulu. I le 2018 o lenei faʻataʻitaʻiga fou o loʻo i ai pea faʻamalama luma tusi

Anonim

"Give to the crank", o se faʻamatalaga e faʻaitiitia ma itiiti le uiga i le lalolagi o taavale. Ua uma ona faʻaaogaina e faʻaola ai taʻavale ma taʻavale, ma mo le tele o tausaga o le liliu o le uila o se tasi lea o nai auala e tatala ai faʻamalama o soʻo se taavale. I aso nei, o faʻamalama eletise o loʻo i ai i totonu o taʻavale uma, e tusa lava po o le a le tau, ma faʻamalama tusilima e naʻo nofoa pito i tua o nisi taavale.

Ae o le a lo tatou ofo, i le taimi o le tuuina atu o le mea fou Suzuki Jimmy - ia tatou manatua e na o le tolu faitotoa - o fea na faʻaalia ma faʻamalama tusilima i le avetaʻavale ma le pasese pasese?

O le faʻaoga sili atu ona faigofie o le Jimny o loʻo i ai pea le gaogao masani e tatala ai faamalama, ma e leai foi se loka faʻapitoa - e le gata o foliga e sau mai le 80s - ae, i le isi itu, e sau ma ea fa'alelei tusi ma, laki, o mea faigaluega mo le saogalemu e tutusa i tulaga uma o meafaigaluega e tolu... Fa'amuamua!

Suzuki Jimmy

O le siitia i luga o le fa'asologa o le laina, e le gata na fa'aopoopoina e le Jimny fa'amalama eletise, e mafai fo'i ona fa'avevela nofoa pito i luma po'o moli moli. E tusa lava po o le a le meafaigaluega o loʻo i ai, e tumau pea se talosaga faʻatasi ma le faʻapitoa i le maketi.

Saili e uiga i la matou faaiuga i le Suzuki Jimny fou:

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili