O le Ford Mustang Hardtop muamua na alu i luga mo le fa'atautu'i

Anonim

O LE Ford Mustang o se tasi o na taavale e puʻeina le mafaufau. Atonu e le o se taʻavale taʻaloga sili ona lelei, ae e toʻafia i tatou na mafaufauina o le aveina o se tasi o Mustangs muamua aʻo tatou faʻatautaia le auala lauiloa 66 i se malaga masani a Amerika?

Ia, mo i latou e matua mananao lava e faataunuu lena miti, o le faatautu’i lea o le a faia ia Ianuari a sau e Barrett-Jackson Collector Car, i le aai o Scottsdale, i le setete o Arizona i Amerika, o se avanoa e le misia. Faatasi ai ma faʻataʻitaʻiga eseese o loʻo faʻatau atu o le a muamua faia Ford Mustang Hardtop (na fanau i le 1965).

O lenei kopi e na'o le tasi lea o le tolu iunite a'o le'i gaosia na ola. O le faʻataʻitaʻiga ua toe faʻaleleia atoatoa ma fai mai le auctioneer o le tele o vaega o loʻo i ai numera faʻatusa e fetaui ma le faʻataʻitaʻiga, e oʻo lava i se tusi mai Ford e faʻamaonia ai o le Ford Mustang Hardtop muamua lea na gaosia.

Ford Mustang Hardtop

Se Ponycar e leai sona maso

E ese mai le manatu o le toatele, o le uluai Ford Mustang e lei fanau mai o se taavale maso, ae o le a avea ma fua mo se vasega fou atoa o taavale ua faaigoaina o taavale solofanua, o taavale e sili atu ona laititi, taugofie, ae o taimi uma e masani ai taaloga.

E le o se mea e ofo ai i lenei faʻataʻitaʻiga aʻo leʻi gaosia e le mafai ona e mauaina se V8 malosi o loʻo tagi i lalo o le pulou.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O lea la, o le fa'aosoina o lenei Mustang matou te maua ai se afi e ono-silinder i-laina ma le 2.8 l e maua ai le mana matagofie o le ... 106 hp ma le 212 Nm o le torque. O le felauaiga e faia i uili pito i tua ma o loʻo nafa ma se pusa faʻataʻitaʻi tusi ma naʻo le tolu saoasaoa.

Ford Mustang Hardtop

Faʻaopoopoina i le aura o le faʻapitoa o lenei faʻataʻitaʻiga, o lenei Mustang na faʻaalia i le tele o taimi i ata tifaga ma televise (e ui lava e le o faʻamaonia mai e le tagata faʻatautuʻi), ma o loʻo faʻapea foi le tagata faʻatau atu o lenei taavale na auai i le fanaina o le ata tifaga "Ford v. Ferrari" o loʻo faʻaalia e Matt Damon ma Christian Bale ma o loʻo faʻamatalaina le tala o le feeseeseaiga i le va o ituaiga e lua i le 24 itula o Le Mans i le 1966.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili