Lamborghini faʻamaonia Aventador ma Huracán hybrids i le isi augatupulaga

Anonim

O le avanoa e faʻafeiloaʻi ai turbochargers, o le fofo na maua e Lamborghini, na lafoaia e le faʻatonu faʻapitoa o le SantʻAgata Bolognese brand, e oʻo lava i se auala e fesoasoani ai e faʻataunuʻuina sini e tusa ai ma faʻamalama, o le a faia e ala i le tu'ufa'atasia o poloka penisini lauiloa V10 ma V12.

O fa'afitauli tetele e fa'atatau i le nofoia ma le mamafa o ma'a. Ioe, o le a le leoa Lamborghini, ae sei vagana le avetaavale oomi malosi i luga o le saoasaoa. O le filemu o le a na o ni nai sekone, seia oo ina ulufale le afi afi i le vaaiga.

Maurizio Reggiani, Lamborghini Technical Director

Lamborghini i la Porsche?

E ui lava e leai se mea e iloa e uiga i le eletise, o le filifiliga a Lamborghini, e faʻaauupegaina le lumanaʻi Aventador ma Huracán, e mafai ona pasia, e tusa ai ma le Top Gear, e ala i se faiga e tutusa ma le Porsche, e pei ona faʻaaogaina i le Panamera Turbo S E- Hybrid, ma e faaopoopo atu i le 4.0 lita twin-turbo V8 ma le 550 hp, o se afi eletise 136 hp, faʻamaonia 680 hp o le maualuga tuʻufaʻatasia mana.

O le faia o le faamalositino lava e tasi mo le Aventador ma Huracán o loʻo iai nei e mafai ona maua, i le faasologa, i le aofaʻi o le 872 hp o le mana ma le 768 Nm o le malosi ma le 738 hp ma le 638 Nm, ae faʻapea foʻi se faʻaopoopoga o le 300 kg i le mamafa . Ma o le mea moni e tusa ma le 50 kilomita i le 100% eletise eletise.

Lamborghini Aventador S
O le Aventador o le a avea ma se tasi o Lamborghini muamua e faʻamanuiaina mai le eletise eletise

Eletise? Tekinolosi e le'i matua

Ae mo le avanoa e vaʻaia ai le 100% eletise Lamborghini i luga o auala, o le Ofisa Sili o Pulega o le Italian brand, Stefano Domenicalli, o loʻo faʻaalia, naʻo le 2026, e mafai ona faʻatinoina sea manatu.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

"Ou te le talitonu o tekinolosi e manaʻomia e mamanuina ai le 100% eletise Lamborghini ua lava le atinaʻeina aʻo leʻi oʻo i le 2026," o le tala lea a le tagata malosi o le faʻailoga povi ita. Faʻaopoopoina o le "hybrids o, saʻo, o le isi laasaga agai i lenei mea moni".

Fuel cell o se manatu foi

E le gata i lea, na taʻutino mai e Domenicalli, faʻapea foʻi i faʻamatalaga i Top Gear, o loʻo galue le kamupani, e le gata i luga o tekinolosi faʻamalo-malo, lea o loʻo vaʻaia o le isi laasaga, pe a uma ona oʻo atu le lithium-ion maʻa i le maualuga o le evolusione, ae faʻapea foi i totonu. isi manatu fa'apea, pei ole vai vai.

Lamborghini Terzo Millennio
Faʻaalia ia Novema 2017, o le Terzo Millennio e mafai ona avea ma muamua 100% eletise eletise i le talafaasolopito o Lamborghini. Ae na'o le 2026…

E ui ina talanoa e uiga i le lumanaʻi i le 15 poʻo le 20 tausaga, o le Ofisa Sili o Pulega o Lamborghini e manatu e manaʻo e amata, i le taimi nei, e faʻafeiloaʻi le tupulaga i le lumanaʻi o tagata faʻatau.

Ou te fia talanoa i tupulaga talavou, ou te fia vaai i le lalolagi e ala io latou mata, tautala i la latou gagana, ma o la latou aganuu e tatau ona atagia i la tatou pisinisi.

Stefano Domenicalli, Pule Sili o Lamborghini

Faitau atili