Ferrari F80: O se miti miti ma fa'asesega o le mana!

Anonim

Le LaFerrari o loʻo faʻaaogaina pea i auala lautele, ma o loʻo i ai i latou e le faʻaumatia le taimi e faʻataʻitaʻiina ai le lumanaʻi o le faʻailoga ma lenei suʻesuʻega matagofie: le Ferrari F80.

Na tusia e Adriano Raeli, o se faʻailoga Italia, o le Ferrari F80 o le faʻamatalaga o le sui i le lumanaʻi i le Ferrari LaFerrari, le taʻavale mulimuli o le faʻailoga solofanua.

FESOASOANI: Ferrari 250 GTO faʻatau atu mo le 28.5 miliona Euro

O ona foliga lavelave e matua mata'ina e pei ona matagofie, pe ana le o se mea fa'aItalia. O laina ga'opi'o e mafai ai ona va'aia fa'ailoga o le aerodynamic ua fa'asolo i le fa'aletonu. Mo le tagata fa'au'u lata mai i le Art Center College of Design, o le filifiliga o masini e fetaui ma foliga o le tino, aua e le tau le miti.

Ferrari F80 mamanu manatu

Mo Adriano, le V12 o loʻo iai nei mai le LaFerrari, o le a tuʻuina atu i se masaga turbo V8 o le 900 horsepower e fesoʻotaʻi ma le KERS system ma le 300 horsepower, toetoe a faaluaina le 163 horsepower o le LaFerrari.

O le filifiliga o le afi e manino, e pei o le California T fou, ua uma ona faʻaaogaina le poloka fou V8 twin turbo o le 3.9l, ma le 552 horsepower ma i se taimi lata mai e foliga mai o le a maua foi e le 458 Italia le auaunaga a le turbo.

adrian-raeli-ferrari-f80-concept-car_05

I se isi faaupuga, i le faatinoga, o le Ferrari F80 o le a 1200 horsepower supercar, mo se mamafa manaomia o le 800kg, lea o le a taitai atu ai le Ferrari F80 i se faamaumauga malosi-i-mamafa fua faatatau o le 0.666 kg/hp, numera e sili atu nai lo le lava mo. o se faatinoga taumatematega o le 2.2 sekone mai le 0 i le 100km/h ma le maualuga maualuga o le saoasaoa o le 498.9km/h.

Vaai foi: Bloodhound SSC: o le a le mea e manaʻomia e sili atu i le 1609 km / h?

Afai mo tagata mama o le Ferrari F80 e tatau ona faʻamalosia e se iunite ea, e tatau ona manatua o le manu feʻai F40 na faʻamalosia e se masaga turbo poloka ma e leʻi faʻanoanoa ai le tiffosis sili ona leaga a Ferrari. Ma o le a sou manatu e uiga i le Ferrari F80? Tuu mai ia i matou lou manatu i luga oa matou upega tafailagi.

Ferrari-F80-manatu-4
Ferrari F80: O se miti miti ma fa'asesega o le mana! 18219_4

Faitau atili