E mafai e Ferrari ona sikoa faalua i Monza ma manumalo i le fale?

Anonim

O LE Italia GP ua lata i le tulimanu, i le vaiaso talu ona manumalo muamua Ferrari i lenei vaitau ma le manumalo muamua a Charles Lecrerc. Ta'aloga i le fale, e tele le mamafa i itu a Maranello.

Faatasi ai ma le faaosofiaga faaosofia o lo latou manuia aupito lata mai, o agaga i Scuderia e tatau ona maualuga, ma e mafai ona latou faalagolago i taimi uma i le malosi e le gata o le "tifosi".

Ae aua nei tatou faaseseina - o Mercedes o loʻo avea pea ma tagata gaosi oloa e sasa, e ui lava na mafai e Ferrari ona faʻaitiitia le eseesega o le taimi i le mea lea i le Belgian GP i Spa e le solofanua malosi.

A o'o mai i pailate, Lewis Hamilton , o le taʻitaʻi mataʻina i le siamupini (65 'ai i luma), o loʻo tumau pea le tagata e sasa. O le tulaga lona lua i Spa na mafai ai e ia ona faʻalautele lona avanoa ma, i le matematika, e le manaʻomia e Hamilton ona manumalo i nisi tuuga seʻia oʻo i le faaiuga o le vaitau - e tatau ona ia faʻaauau sikoa, ioe ...

Fa'asoa i la matou nusipepa

O Hamilton o le manumalo i lenei GP i le tausaga talu ai, ma i le aotelega ua uma ona lima manumalo i le Italian GP, o lea e masani lava o ia o se tasi o sui tauva mo le manumalo. Ma i Ferrari? Lecrerc na maua lona manumalo muamua i le Formula 1, ma o lona saoasaoa ua maualuga, pe a mafaufau i le mea na matauina i sauniga saoloto na faia i Monza, e masani lava ona sili ona vave.

Ma Vettel? O le mea moni, o timuga na faailogaina ai vasega uma e lua, ae na o le lona tolu o Vettel i le faʻataʻitaʻiga lona lua, 0.2s mai Lecrerc, ma Hamilton na vavae ese ai le au taʻavale Ferrari e lua.

Timuga?

Na iloga le fa'ata'ita'iga saoloto i le iai o timuga, ma e tusa ai ma lipoti o le tau, e lelei le avanoa o le a fa'afiafiaina ai le tuuga o le Aso Sa i le vai taua. E mautinoa lava, o le mea na tupu o le a tuʻuina atu soʻo se faʻalavelave "i nettles", ma e mafai ona avea ma se vaega o le faʻateleina o le fiafia i le Italian GP.

Afai e te manaʻo e mulimuli i le Formula 1, o le Italian GP ua fuafua e amata ile 2:10 pm ile Aso Sa, Setema 8 . Aso To'ona'i, Setema 7, o lo'o i ai se fa'ata'ita'iga saoloto i le va o le 11:00 i le 12:00, ma le agava'a e faia i le va o le 14:00 ma le 15:00.

Monza, tutusa ma le saoasaoa

O le taamilosaga sili lea ona saoasaoa i le siamupini o le Formula 1. O le tausaga na teʻa nei, o Kimi Raikkonen, o loʻo i ai pea i Ferrari, na setiina le taamilosaga sili ona saoasaoa i le nofoa e tasi i le amio pulea. I le taimi o le agavaa, na ia faia se vae i le averesi saoasaoa o 263,587 km/h , maua le tulaga pole i le 2018.

Na tatalaina le taamilosaga a Monza i le 1922, ma o se vaega o le uluai kalena o le siamupini muamua o le Formula 1 i le 1950, ma talu mai lena taimi, sa avea pea ma tulaga mo le Italia GP.

O lona umi e 5,793 km, ma e le tele ni pioga. Ae ui i lea, e tatau ona gauai atu i le ofuina o taofi, ma taofi i taimi uma e maualuga tele le saoasaoa e fai ma amataga. O le chicane pe a mae'a le tini e masani lava o se mea ma'ale'ale, i le fefiloi o le taofi malosi e fa'alatalata atu i ai ma fa'atonu maualuga e so'a.

Faitau atili