Kold start. Mac Pro hjul koster mere end et sæt hjul

Anonim

Og vi taler ikke om jernhjul... Til prisen for Mac Pro-hjul kan du købe et sæt hjul fra kendte mærker som OZ, BBS, Enkei eller Rota.

For dem, der ikke ved det, er Mac Pro Apples maskine til det professionelle marked, og... den er ikke ligefrem overkommelig.

Priserne i Portugal starter ved over 6500 euro, men afhængigt af konfiguration og ildkraft... computing, kan den nemt koste 10 gange mere - hvad der svarer til en firecylindret Toyota GR Supra...

Mac Pro hjul

Hjulene på Mac Pro, en mulighed, træder i stedet for Apples tårnfødder og kan gøre det lettere at flytte rundt. Din pris i Portugal? 849 euro – ja, du læste godt...

De kan være billigere, for 500 euro, hvis vi køber dem sammen med tårnet.

Abonner på vores nyhedsbrev

Hvad er så specielt ved hjulene på Mac Pro?

Disse er ikke plastikgenstande, men rustfrit stål og specialfremstillede gummigenstande og er højst sandsynligt de mest attraktive hjul nogensinde til... et computertårn. Men... 849 euro?

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere