Mitsubishi eX Concept: den 100 % elektriske SUV

Anonim

Mitsubishi vil præsentere eX Concept, sin første 100% elektriske og lille SUV, på Tokyo Motor Show. Denne model vil slutte sig til byens i-MiEV og Outlander PHEV på Mitsubishis liste over «grønne forslag».

Selvom den æstetisk ligner Outlander og XR-PHEV prototypen, vil denne SUV bringe den næste generation af teknologier og et nyt elektrisk system med sig: to elektriske motorer, fordelt på hver aksel, som tilsammen leverer 190 hk og en rækkevidde på 400 km, når batterier (opladet trådløst) er fuldt opladet på deres 45kWh lithium-ion-batterier.

S-AWC (Super All-Wheel Control) 4-hjulstræksystemet tilbyder tre forskellige køretilstande: "automatisk", "grus" og "sne".

IKKE MÅ GLIPPES: Opdag listen over kandidater til 2016 Bil of the Year Trophy

Og da teknologisk innovation aldrig er nok, er Mitsubishi eX Concept udstyret med informationssystemer, der gør det muligt at detektere kontakt mellem køretøjer, mellem køretøjet og vejen og mellem køretøjet og fodgængere og dermed forhindre ulykker forårsaget af genstande og uregelmæssigheder i førerens rute.

Men det helt unikke er måske det nye Cooperative Adaptive Cruise Control-system: Køretøjer kan nu dele information om den omkringliggende trafik og automatisk parkering med føreren uden for køretøjet. Ja, du kan se eX Concept selvparkere, mens du læser en avis på havebænken...

Vi kan sige, at den nye elektriske kombinerer elegancen og stilen fra en "skydepause" med kompaktheden af linjerne i en lille SUV. eX-konceptet kan endda ses som en forsmag på transformationen af det japanske mærkes Evolution-serie, som er blevet forbundet med Lancer-modellen, til en SUV.

Mitsubishi eX Concept: den 100 % elektriske SUV 14488_1

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere