Nio EP9 rammer 258 km/t. Leder? Se ham heller ikke.

Anonim

I ét møde satte start-up NextEV to nye rekorder på Circuit of the Americas (Texas, USA) med sin seneste Nio EP9.

Hvis du er ny til Nio EP9, vil du vide, at det er den hurtigste elektriske sportsvogn nogensinde på Nürburgring Nordschleife, og at den har efterladt modeller som Nissan GT-R Nismo og endda Lexus LFA Nürburgring Edition.

Takket være fire elmotorer formår Nio EP9 at udvikle 1.350 hk effekt og 6.334 Nm drejningsmoment (!). Og fordi det er en elektrisk, annoncerer NextEV også en rækkevidde på 427 km; batterierne tager 45 minutter at oplade.

Nio EP9 rammer 258 km/t. Leder? Se ham heller ikke. 20105_1

GENEVE-VÆRELSE: Dendrobium ønsker ikke bare at være endnu en elektrisk sportsvogn

For at bevise ikke kun ydeevnen, men også de autonome køreegenskaber af Nio EP9, tog NextEV den til Circuit of the Americas i Austin, Texas. Som du kan se i videoen nedenfor, var Nio EP9 i stand til at tilbagelægge de 5,5 km af kredsløbet på 2 minutter og 40 sekunder førerløs , og nåede i midten en tophastighed på 258 km/t.

Alligevel, lige så avanceret som nutidens autonome kørselsteknologier er, fortsætter mennesker i kredsløb med at få det bedre ud af dem. I samme øvelse, men med en fører ved rattet, satte Nio EP9 en ny kredsløbsrekord med en tid på 2 minutter og 11 sekunder og nåede en hastighed på 274 km/t. Mennesker har stadig ansvaret. Stadig…

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere