Mercedes CLA Shooting Break? Hvorfor ikke?

Anonim

Efter Mercedes Klasse B, Mercedes CLA og fremtidens Mercedes GLA var det tid til, at platformen i den nye Mercedes Klasse A skulle fungere som skelet til en Shooting Break. Mere præcist, en CLA Shooting Break.

Det siger Gordon Wagener, Mercedes Design Director, som betroede, at han for nylig har designet en kompakt varebil med et design, der ligner den nye CLA. Med andre ord bliver CLA Shooting Break intet mere, intet mindre end en «Baby CLS Shooting Break».

Og hvorfor CLA? For Wagener er CLA ligesom CLS en firedørs coupé, så der er ingen grund til ikke at gentage succesen med CLS Shooting Break i kompakt tilstand. Det bliver helt sikkert en succes!

CLA Shooting Pause

Det tyske mærke har endnu ikke frigivet noget billede af denne CLA Shooting Break, men det vil ikke være nødvendigt at gøre en stor indsats for at forudse linjerne i dette nye koncept. Af de to kan du enten forestille dig en Mercedes CLA med et mere buet tag for at øge lastrummet en smule, eller forestil dig en Mercedes CLS Shooting Brake med mindre 3 eller 4 hænder i længden. Dybest set vil du ikke gå ret langt fra dette...

Alt i alt har Mercedes A-Klasse platformen allerede 4 varianter: en kompakt model, en coupé, en SUV og en Shooting Break, så der kun er en cabrio-variant til at fuldende buketten.

CLA Shooting Pause

(Billeder: Mercedes CLS Shooting Break)

Tekst: Tiago Luis

Læs mere