Peugeot 308 GTi fornyet. Sporty styling og 270 hestekræfter

Anonim

Det var omkring en måned siden, at vi fandt ud af opdateringen til Peugeot 308. Selvom det franske mærke omtaler denne model som en ny generation, gentager Peugeot bestselleren sin forgængers opskrift, kun med nye stilistiske noter, assistancesystemer og opgraderet tilslutning og et partikelfilter til 1.2 PureTech-benzinmotoren – find ud af mere her.

Med hensyn til den mest krydrede version af serien, Peugeot 308 GTi, var lidt eller intet kendt - indtil nu. Peugeot Sports kompakte sportsvogn er netop blevet introduceret for første gang.

Peugeot 308 GTi fornyet. Sporty styling og 270 hestekræfter 20254_1

Æstetisk bruger Peugeot 308 GTi hele seriens nye æstetiske detaljer, såsom LED-lys og den forkromede frontgrill, men tilføjer det sædvanlige præg, som kun GTi-versionen er berettiget til: nydesignede luftindtag, vandret bjælke på til kofangere og Peugeot/GTi-påskrifter i rød og bagsektionen i sort. Peugeot 308 GTi er også 11 mm tættere på jorden, hvilket forstærker den mere aggressive holdning. Indvendigt får 308 GTi sportssæder og nyt rat.

Peugeot 308 GTi fås i den nye Coupe Franche-farvekombination – Magnetisk blå og Perla Nera sort.

Peugeot 308 GTi

Med hensyn til drivenheden er der ikke noget nyt. Under motorhjelmen sidder den samme 1,6 e-THP benzinmotor med 270 hk og 330 Nm, som vi allerede kendte fra den tidligere model, som tillader accelerationer fra 0-100 km/t på 6 sekunder.

Sportsvognen fås med Torsen-differentiale, 19-tommer hjul, Michelin Pilot Super Sport-dæk og 380 mm bremseskiver foran og 268 mm bag og røde calipre.

Læs mere