Over 200 hk på Mazda MX-5 1.5? For nemt...

Anonim

Det er den ældste opskrift i verden. Tilføj en turbo til en velfødt atmosfærisk motor, såsom 1,5 Skyactiv-G-blokken for at øge kraften markant. Det er præcis, hvad BBR GTi, en britisk tilbereder, lavede til den dæmoniske lille Mazda MX-5 ND.

Takket være tilføjelsen af en TSX28-67R twin-scroll turbo steg den japanske motors effekt til 212 hk (+82) og 203 Nm (+116) af maksimalt drejningsmoment tilgængeligt mellem 3000 og 7000 o/min. Ifølge BBR GTi bliver motorens pålidelighed ikke kompromitteret, takket være kvaliteten af den japanske motors blok og interne dele. Ikke nok? Der er andre alternativer.

Ifølge Autocar er muligheden for at køre jævnt ikke blevet klemt, og gasresponsen og kørevenligheden er blevet forbedret. Se videoen:

BBR GTi gør dette sæt tilgængeligt for omkring 5.000 euro. Det skal også bemærkes, at den pågældende model har gennemgået en opgradering i forhold til affjedring, fælge og dæk. Med store magtbeføjelser følger store forpligtigelser. Det er mere eller mindre, hvad onkel Ben fortalte Spider-Man, ikke?

Forresten... hvis du kan lide Mazda MX-5, vil du kunne lide denne artikel.

Læs mere