Endurance eSports Championship. Hvem var vinderne i 6 Hours of Spa?

Anonim

I lørdags fandt den tredje konkurrence i det portugisiske eSports mesterskab i Endurance sted, som arrangeres af det portugisiske forbund for automobiler og karting (FPAK), Automobile Clube de Portugal (ACP) og Sports&You, og som mediepartner har Automobile Reason .

Det tredje løb i det portugisiske Endurance eSports Championship fandt sted på Spa-Francorchamps kredsløbet og havde for første gang en varighed på seks timer. De andre prøver var altid på fire timer.

Til sidst, og efter 155 omgange, smilede sejren i første division til Arnage Competition-holdet med Carlos Diegues, José Lobo og Luis Filipe Pinto ved rattet. Du kan se (eller gennemgå) løbet på Twitch.

esports endurance spa 1 mesterskab

Douradinhos GP-teamet, med Diogo C. Pinto og André Martins3 ved kontrollen, sikrede sig andenpladsen foran JustPrint Racing-teamet, der består af trioen af kørere Isaac González, Francisco Melo og Filipe Barreto.

I den samlede stilling og efter tre løb fører Douradinhos GP-holdet med 152 point foran Fast Expat (139 point) og Arnage Competition (133 point).

Core M-sejr i anden division

I anden division kom sejren til Core M (Nuno Macedo, Daniel Jerónimo og Michael Mendes), som skilte sig ud før Core Motorsport-teamet, med trioen af kørere Célio Mendes, Marco Mendes og Hugo Mendes ved rattet.

GamingEvents-holdet, der består af Fernando Ferreira, João Brito og Bráulio Loureiro, endte løbet på Spa-Francorchamps på tredjepladsen.

I den generelle klassement i anden division fører Core M med 129 point foran GamingEvents (122 point) og DS Racing – SRW (118 point).

udholdenhedssport fpak

Twenty7 Motorsport vinder første gang

I tredje division skar Twenty7 Motorsport målstregen på førstepladsen foran Portugal Iracing Team (Sérgio Colunas, Afonso Reis og Diogo Duarte) og eSimRacing (Paulo Honorato, Ruben Lourenço og Ricardo Gama).

I klassementet og efter tre løb fører eSimRacing med 133 point, foran BETRacing (110 point) og PIT | Guld (109 point).

esports endurance spa 1 mesterskab

Monza kigger rundt i kurven

Efter Road Atlanta (4H), Suzuka (4H) og Spa-Francorchamps (6H) løbene "rejser" «platoonen» af det portugisiske Endurance eSports Championship til det italienske kredsløb Monza, hvor det fjerde løb i Monza den 4. december mesterskabet kører.

På det tidspunkt er der kun tilbage at konkurrere i et løb, som varer endnu længere 8 timer, og som er planlagt til den 18. december på Road America-banen.

Husk, at vinderne vil blive anerkendt som Champions of Portugal og vil være til stede ved FPAK Champions Gala sammen med vinderne af nationale konkurrencer i den «virkelige verden».

Læs mere