Er elbiler kun for byen?

Anonim

Nissan mener, at elbiler (EV) også kan være gode rejsepartnere og rejste på tværs af Europa med den hensigt at demonstrere dette.

Det japanske mærke rejste mindeværdige ruter i Italien, Spanien, Sverige, Danmark, Storbritannien og Frankrig bag rattet i Nissan LEAF (verdens bedst sælgende elektriske køretøj med mere end 184.000 solgte enheder) og e-NV200 varevognen, også 100 % for at demonstrere, at det nu er muligt at rejse ud over bylandskabet bag rattet i en elbil. Faktisk risikabelt, men tilsyneladende muligt...

RELATERET: Volvo afslører sin verdensomspændende elektrificeringsstrategi

"Vores chauffører har formidlet til os, at LEAF ikke kun er en bil til bykørsel," sagde Jean-Pierre Diernaz, direktør for elektriske køretøjer, Nissan Europe. "Vi håber, at dette eksempel har inspireret elbilister, og at de vil fortsætte med at rejse disse naturskønne ruter og nyde naturskønne landskaber med ro i sindet fra et Nissan nul-emissionskøretøj."

Senere i år vil Renault-Nissan Alliancen, verdens førende inden for nul-emissionsmobilitet, stille en flåde på 200 helt elektriske køretøjer til rådighed som officiel leverandør til COP21, FN's konference om klimaændringer, der finder sted i Paris.

Nysgerrig efter at se de betagende landskaber, som Nissan-teamet havde mulighed for at nyde ved at udnytte LEAF og e-NV200 lyddæmpere? Se derefter videoen, som mærket gjorde tilgængeligt.

Kilde: Nissan

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere