Toyota C-HR: Endnu et hit på vej?

Anonim

Toyota C-HR var den fremhævede model på det japanske mærkes stand på biludstillingen i Genève. Kend de første detaljer om modellen her.

Da Toyota lancerede RAV4 i 1994, indviede den et segment: SUV'en. Toyota RAV4 var den første model i et segment, der nu er et af de mest populære på verdensplan. Nu, 22 år senere, satser Toyota på at markere sig igen i dette segment med lanceringen af den nye C-HR – en hybrid SUV med et sporty og fedt design, som vi ikke havde set i det japanske mærke længe.

Faktisk er designet ifølge Toyota en af styrkerne ved C-HR. Coupé-formerne med veldefinerede linjer er baseret på den nye TNGA-platform – Toyota New Global Architecture (indviet af den nye Toyota Prius) og afsluttet med sort plast, der giver modellen et mere eventyrligt udseende. Det vandret placerede bagdørhåndtag, det lange tag og de "c"-formede baglygter viser mærkets nye identitet, rettet mod et yngre publikum.

Toyota C-HR bliver det andet køretøj på den seneste TNGA-platform – Toyota New Global Architecture – indviet af den nye Toyota Prius, og som sådan vil begge dele mekaniske komponenter, startende med 1,8-liters hybridmotoren med en kombineret kraft på 122 hk.

Toyota C-HR: Endnu et hit på vej? 20865_1
Toyota C-HR: Endnu et hit på vej? 20865_2

SE OGSÅ: Denne Toyota Prius er ikke som de andre...

Derudover tilbyder Toyota en 1,2 liters benzinmulighed med 114 hk forbundet med en sekstrins manuel gearkasse eller CVT og også en 2,0 atmosfærisk blok med CVT-gearkasse, som kun fås på nogle markeder. Som ekstraudstyr vil et firehjulstræk være tilgængeligt.

Med denne nye model forudser det japanske mærke en betydelig stigning i salget, ikke kun for kvaliteterne ved Toyota C-HR, men også for det faktum, at dette er et voksende segment, der er både konkurrencedygtigt og rentabelt.

Ved bilens afsløring på biludstillingen i Genève spurgte vi en af Toyotas embedsmænd, om det at bruge et navn, der ligner Honda HR-V (verdens bedst sælgende SUV) havde været en "tilfældighed eller en provokation", svaret var det. et smil... – drag nu dine konklusioner. Toyota C-HR forventes at ankomme til europæiske forhandlere senere i år.

Toyota C-HR (9)

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere