Caterham ønsker at lancere en "mere praktisk" sportsvogn til hverdagsbrug

Anonim

Formotor, baghjulstræk og et coupéhus er ingredienserne i Caterhams sporty fremtid. Er dette en opskrift på succes?

Hvem husker C120-konceptet? Denne sportsvogn er et resultat af det fælles arbejde mellem Alpine og Caterham i 2014, som du kan se på billederne, men af økonomiske årsager nåede den aldrig til masseproduktion. Nu, næsten tre år senere, ser det ud til, at chefen for det britiske mærke Graham MacDonald ønsker at samle betingelserne for at genoplive projektet.

Og hvilke forhold er det? I et interview med Autocar indrømmer Graham MacDonald, at Caterham i øjeblikket ikke har den økonomiske rådighed til at "kaste hovedkulds" i en investering af denne art. "Det bedste, vi skal gøre, er at satse på et joint venture, og vi er tilgængelige for at sætte os ned og tale med ethvert mærke", garanterer Graham MacDonald.

Caterham ønsker at lancere en

RELATERET: Caterham i Portugal for mindre end 30.000 euro

Caterham bruger i øjeblikket originale Ford-motorer, men Graham MacDonald garanterer, at den sportslige fremtid vil have en atmosfærisk motor. ”Så meget som vi ønsker at respektere vores fortid, skal vi tænke på fremtiden, og det er vigtigt at satse på den rigtige motor til vores kunder. Den skal have Caterhams DNA,” siger han.

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere