Når alt kommer til alt, hvor kraftfuld er Mercedes-AMG One? Forza Horizon 5 har måske svaret

Anonim

Det var et af årets mest ventede videospil, og det kan meget vel have afsløret en af hemmelighederne bag en af de mest ventede hyperbiler i nyere tid. Vi taler om Forza Horizon 5 og Mercedes-AMG One.

Der er skrevet meget om denne "hyperhybrid". Men problemer motiveret af vanskeligheden ved at tæmme en F1-motor til vejen (emissioner) har ført til successive forsinkelser, hvilket har medført, at produktionsstarten er blevet udskudt til midten af 2022.

Men det forhindrede ikke One i at optræde fremtrædende i Forza Horizon 5, hvilket gav os mulighed for at se nærmere på det, både med hensyn til billedet og niveauet af mekanik, som dette spil måske endda har været med til at optrevle.

mercedes-amg one forza horizon 5

Vi vidste, at One ville bruge en V6 med 1,6 l importeret fra F1, som var forbundet med fire elmotorer. Men AMG nåede aldrig at specificere modellens samlede effekt, som i Horizon 5 præsenterer sig med 877 hk (889 hk) og 725 Nm.

Dette tal modsiger dog de oprindelige forudsigelser om, at den maksimale kombinerede effekt ville være omkring 1000 hk, så det skal tages "med et gran salt". Refererer dette tal kun til V6-motoren? Det vil tiden vise…

mercedes-amg one forza horizon 5

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du nipper til din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere