Porsche Panamera Sport Turismo afsløres i Genève

Anonim

Det nye element i Panamera-familien kommer på de europæiske markeder senere i år.

Det er ingen hemmelighed, at Porsche arbejder på en shooting brake-variant af den nye Panamera. Det nye er, at denne variant allerede kan præsenteres på næste biludstilling i Genève – og vi kommer til at være der.

IKKE MÅ GLIPPES: Ved rattet i den nye Porsche Panamera: den bedste sedan i verden?

Stefan Utsch, ansvarlig for salg og marketing for Stuttgart-mærket, bekræftede i en snak med Car Magazine, at Porsche Panamera Sport Turismo endda vil blive præsenteret ved den schweiziske begivenhed, med lanceringen planlagt til slutningen af året.

“Porsche Panamera Sport Turismo vil have et meget defineret design. Jeg tror, at denne type karrosseri er ny i dette segment og tilbyder større alsidighed”, siger han. På spørgsmålet om muligheden for, at mærket udvikler en todørs coupé-version af Panamera – en slags spirituel efterfølger til Porsche 928 – understregede Stefan Utsch, at prioriteringen i øjeblikket er elektrificering.

FORTIDENS HERLIGHEDER: Porsche 989: "Panameraen", som Porsche ikke havde modet til at producere

Bemærk venligst, at anden generation af den tyske sedan i øjeblikket er tilgængelig i seks versioner – panamera, Panamera 4, Panamera 4 Executive, Panamera 4 E-Hybrid Executive, Panamera 4S Executive, Panamera Turbo Executive – med ydelser fra 330 hk til 550 hk.

Porsche Panamera Sport Turismo afsløres i Genève 21645_1

Bemærk: kun spekulative billeder

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere