Porsche 911 Turbo S Exclusive Series: 27 hk mere kraft og unik stil

Anonim

Siden 1986 har Porsche Exclusive tilbudt sine kunder muligheden for at skabe skræddersyede modeller, der tager "fabrikstilpasning"-mottoet i størst muligt omfang på vejen. Fra nu af vil denne afdeling blive omdøbt Porsche eksklusiv fabrikation , og for at fejre navneskiftet er der intet bedre end lanceringen af en ny eksklusiv model. her er Porsche 911 Turbo S eksklusive serie.

911 Turbo S Exclusive Series, der er udviklet i Porsche Exclusive Manufakturs 'hovedkvarter' i Zuffenhausen, tilføjer 27 flere heste til den velkendte 3,8 twin-turbo sekscylindrede modsatte blok. Alt i alt giver den 607 hk effekt og et maksimalt drejningsmoment på 750 Nm.

Porsche 911 Turbo S eksklusive serie

Præstationerne er også eksklusive for meget få sportsgrene: 2,9 sekunder fra 0-100 km/t, 9,6 sekunder fra 0-200 km/t og en topfart på 330 km/t. Men forskellene i forhold til serieversionen er ikke begrænset til de tekniske data.

Porsche 911 Turbo S Exclusive Series, kommer med 20-tommer sorte hjul, viser de gyldne gule metalliske nuancer til karrosseriet, malet ved hjælp af laserteknologi og matcher farverne på bremsekaliprene.

Porsche 911 Turbo S Exclusive Series interiør
De 18-vejs justerbare sportssæder er lavet af to lag perforeret læder.

De gyldne toner bærer også over i interiøret, på sømmene på instrumentbrættet, rattet, dørene og på sportssæderne i Alcantara-læder.

Desuden kommer bagvingen fra Turbo Aerokit, har flere anvendelser i kulfiber og udstødningssystemet har fire rustfri ståludtag i sorte nuancer. Med i udstyrspakken er også Porsche Active Suspension Management og Porsche Dynamic Chassis Control.

Produktionen af Porsche 911 Turbo S Exclusive Series er begrænset til 500 enheder, med en pris, der endnu ikke er afsløret. Udover bilen vil kunderne også kunne tage et ur og et sæt kufferter med hjem (den ideelle størrelse til at bære denne 911 Turbo S) med Porsche Exclusive Series-signaturen.

Porsche 911 Turbo S Exclusive Series detalje

Læs mere