Smart ForTwo Cabrio og ForFour får "Brabus-behandling"

Anonim

I forlængelse af den model, der blev præsenteret sidste år, er den nye Smart ForTwo Cabrio og ForFour netop blevet tildelt specialversioner med signatur af Brabus.

Listen over nyheder fra Daimler-gruppen til Geneve Motor Show fortsætter med at vokse. Denne gang var det Smart, der ikke ønskede at stå tilbage og afslørede to nye versioner, som den vil præsentere ved den schweiziske begivenhed: ForTwo Convertible Brabus Edition #2 Det er ForFour Crosstown Edition.

Den første, hvis produktion vil være begrænset til 100 enheder, har sølvfarvede toner med Brabus Edition #2-indskriften på spejltrekanten, suppleret med nye 16-tommer Monoblock VIII alufælge i mat med en blank finish. Den røde canvas hætte tilføjer en kontrasterende "fornemmelse".

Smart ForTwo
Smart ForTwo Cabrio og ForFour får

Disse "rubinrøde" toner bæres også ind i interiøret, dækket af læder på sæderne (med honeycomb-mønster) og på sportsrattet. Fløjlstæpperne bærer påskriften Brabus, som det kan ses på billederne.

Denne Smart ForTwo Convertible Brabus Edition #2 er udstyret med en superladet trecylindret motor med 90 hk effekt, kombineret med en 6-trins twinamic gearkasse og dobbeltkobling (anmeldt brændstofforbrug på 4,2 l/100 km i kombineret cyklus).

TESTET: Vi har allerede kørt den bedste Smart nogensinde

Smart ForFour Crosstown Edition debuterer med nye sideskørter og lavere beskyttelse bagpå og foran – verdenspræsentationen i Genève vil blive afholdt med en version i grafitgrå farve, på billederne. Crosstown Edition er udstyret med samme 90 hk trecylindrede motor og udstyrsudvalg som ovenstående model.

Smart ForTwo Cabrio og ForFour får
Smart ForTwo Cabrio og ForFour får

ForTwo Convertible Brabus Edition #2 vil være tilgængelig til bestilling i denne måned, med priser, der starter ved €24.750, og ankommer til forhandlerne i det tidlige forår. I tilfælde af ForFour Crosstown Edition, kan ordrer afgives fra juli (med priser, der endnu ikke er afsløret), og de første eksemplariske køretøjer leveres i efteråret. Oplev alle de planlagte nyheder til den schweiziske begivenhed her.

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere