Vi elsker trods alt den nye Jaguar XF Sportbrake

Anonim

Kan du huske, da vi tilbage i 2011 offentliggjorde en artikel om den næste version af Jaguar XF-modellen stationcar?

Vi elsker trods alt den nye Jaguar XF Sportbrake 22010_1

Drama var over det hele, og efter flere "gysninger ned ad ryggen" og søvnløse nætter besluttede vi at give det britiske mærke fordelen af tvivlen. Det er trods alt Jaguar!

Som du måske også ved, finder Geneve Motor Show sted lige nu, og Jaguars vigtigste nyhed er den nye Jaguar XF Sportbrake! Efter så meget gråd er det tid til at tørre tårerne og smile enormt til den velkendte variant af det britiske luksusmærke. Hun er virkelig charmerende.

Denne nye variant er baseret på den restyling, der er lavet til XF-modellen, hvilket skaber en mere aggressiv og elegant kropsholdning. Men tro ikke, at opgaven blev lettere ved at have basen allerede bygget, lær at vide, at fra B-søjlen er Sportbrake helt ny. Da den er 5 mm længere end 4-dørs varianten, er dens vægt steget med omkring 70 kg, men den har fået 10 liter bagagerum (550 liter), med op til 1675 liter bagagerum tilføjet til bagsæderne batting.

Vi elsker trods alt den nye Jaguar XF Sportbrake 22010_2

For dem, der ikke ved det endnu, lancerer XF Sportbrake en ny luftaffjedring bagtil, der selvnivellerer køretøjet under godstransport. Det normale ville være tab af nogle dynamiske egenskaber, men Jaguar har allerede garanteret, at der ikke vil være nogen form for tab. Motorprogrammet vil omfatte to dieselblokke, en 2,2-liters 4-cylindret og en 3,0-liters 6-cylindret. Begge har et Stop&Start-system og er forbundet med en otte-trins automatgearkasse med skiftepadler på rattet.

Faktisk elsker vi den nye Jaguar XF Sportbrake, det ville være noget, vi slet ikke ville have noget imod at køre, faktisk ville det være en kæmpe fornøjelse... Men det er også rigtigt, at Jaguar var nødt til at "fælles" sit tilbud om at blive kunne klare krisen. Århundredets andet årti. XXI medfører utallige ændringer i bilsektoren, og dette er blot én mere af dem...

Priser og andre specifikationer vil først blive offentliggjort i tredje kvartal af 2012. Indtil da, følg med på RazãoAutomóvel!

Vi elsker trods alt den nye Jaguar XF Sportbrake 22010_3

Tekst: Tiago Luís

Læs mere