Vil Volkswagen Scirocco blive genfødt som en elektrisk sportsvogn?

Anonim

Den seneste generation af Volkswagen Scirocco, det tyske mærkes coupé, har været på markedet i ni år. Blev den glemt af Volkswagen? Sådan ser det ud ifølge de seneste rygter. En umiddelbar efterfølger er ikke planlagt, og det er svært at retfærdiggøre, i forhold til forretningsplan, en model som Scirocco i den nuværende sammenhæng, hvor vi er vidne til den voksende dominans af crossover og SUV.

Men alt er ikke tabt, ifølge de seneste oplysninger fra AutoExpress. Frank Welsch, leder af forskning og udvikling for det tyske mærke, talte i udtalelser og denne publikation om en ny mulighed:

For mig kan vi kun bruge den til en sporty todørs coupé. Det er ikke klart, hvordan vi skal lave sådan en bil, og vi spekulerer på, om vi skal lave et koncept baseret på vores elektriske platform; kan være en fantastisk og sjov bil.

Hypotesen overvejes og diskuteres, men den forhindrer ikke den nuværende Volkswagen Scirocco i at blive produceret, og at det vil tage et par år, før dens efterfølger dukker op.

Introduktion af den første MEB-baserede sporvogn i 2020

I 2020 vil Volkswagens første elbil afledt af MEB-platformen dukke op, hatchback I.D., som vil være til mærkets elbiler, som Golf er for den nuværende rækkevidde.

Det spekuleres i, at i anden halvdel af det næste årti, I.D. det kunne endda træde i stedet for Golf, hvis sporvognssalget vokser så meget som forventet.

Herefter vil vi se den futuristiske og elektriske nyfortolkning af den ikoniske Pão de Forma i 2022 – allerede officielt bekræftet. For nu kendt som I.D. Buzz vil være i stand til at kende kommercielle versioner og også autocampere, foruden passagerversioner.

Hvis en ny Scirocco dukker op, bør dette ske efter indførelsen af I.D. Summen. MEB-platformen viser sig at være fleksibel, tilpasser sig de mest forskelligartede typer og har potentialet til at forvandle den 100% elektriske Scirocco til en ægte sportsvogn.

Den kompakte I.D. det er baghjulstræk – elmotoren er monteret bagpå – og I.D Buzz tilføjer en elektrisk motor foran, hvilket muliggør fuld trækkraft. Det er ikke svært at forestille sig en Scirocco til ethvert behov: baghjulstræk til overstyringsentusiasten og fuldhjulstræk for maksimal effektivitet.

Volkswagen har introduceret nye elektriske koncepter i alle de store haller: I.D. på Paris Salon i 2016, I.D. Buzz på Detroit Motor Show tidligere i år og I.D. Crozz på Shanghai Motor Show, som fandt sted i april. Frankfurt er mindre end en måned væk og er showet, hvor tyske bygherrer dominerer. Vil Volkswagen være klar til at præsentere et andet koncept, der udforsker sin elektriske fremtid?

Læs mere