Undersøgelse siger, at Porsche 911 er i stand til at øge testosteron

Anonim

Det er ikke kun "folkelig visdom". En undersøgelse fra Concordia Universitys John Molson School of Business i Canada besluttede at teste viriliteten af en gruppe på 39 unge mennesker. Lad os se, hvor Porsche 911 passer ind...

Størrelsen og prisen på legetøj er det eneste, der adskiller mænd og drenge. Sønnen har miniaturer i skala, og faderen kører den sidste salon på klokken.

En gruppe canadiske forskere besluttede at observere adfærden hos 39 tilfældigt udvalgte unge mennesker i to situationer: Først skulle de køre en Porsche 911 Carrera Cabriolet for omkring €150.000 i en gade fyldt med ægte kvindelige galanter; så ville den samme opgave blive udført i en ørkenvej. I en anden fase kørte de samme drenge nøjagtig de samme ruter, men denne gang bag rattet i en beskeden 1993 Toyota Camry.

Langs hver rute blev de frivilliges testosteronniveau målt ved hjælp af spytprøver. Resultaterne kan forventes...

SE OGSÅ: Mercedes-AMG Red Chargers for første gang i Portugal

Når det kommer til at køre en luksus sportsvogn, stiger testosteronniveauet i vejret. Interessant nok påvirker det kvindelige publikum ikke denne stigning. I tilfældet med den "gamle dåse" Toyota ændrede testosteronniveauet sig ikke væsentligt.

"Sportsbiler som Porsche-modeller ender med at fungere som en påfuglehale. Det er mandens behov for at hævde sin mandige karakter og vise kvinden, at han er den bedste mulighed, da han kan køre en Porsche 911 Carrera Cabriolet, og konkurrenterne ikke kan, og heller ikke leje en.”| Gad Saad (professor i marketing ved Concordia University's John Molson School of Business)

Saad tror dog ikke på, at bilen vil styre en mands libido i det lange løb. I bedste fald vil det være en måde at hævde din sociale status på.

Nu her iblandt os, at ingen lytter til os (lad ikke dine veninder læse dette), på trods af at en Porsche er for lille til nogle tilskadekomne inde i den, er det bestemt en (videnskabelig!) garanti for succes i udlandet.

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere