Forberedelse: Wheelsandmore Maserati MC Stradale Demonoxious

Anonim

Wheelsandmore har netop præsenteret et tilpasningsforslag til Maserati MC Stradale i det mindste "dæmonisk", lær Demonoxious at kende.

Beskrevet som "kraftfuld og unik" af Wheelsandmore, en velkendt autoforbereder, er Demonoxious en model baseret på Maserati Granturismo MC Stradale. Wheelsandmores mission var ikke let. At tage MC Stradale, en model, der allerede er en af de bedste GT'er, der findes i dag, og forsøge at forbedre den, er ikke for nogen virksomhed. Men indsatsen gav pote.

wheelsandmore maserati gran turismo 3

På et stilistisk niveau var ændringerne kirurgiske, men nøjagtige, med vægt på de ultralette 21-tommer 6Sporz-hjul udstyret med højtydende Hankook-dæk og den «lyse røde» maling på bremsekaliprene. De forreste og bageste kofangere blev også revideret, men i et register, der ikke ændrer den stilistiske opfattelse af den originale model.

På den anden side, inden for mekanik var ændringerne meget dristigere. Wheelsandmore udstyrede Demonoxious med en turbolader, nydesignet udstødningsrør, nyt elektronisk kort og et nyt indsug. Praktisk resultat? En stigning på 206 hk i maksimal effekt og 120 Nm i maksimalt drejningsmoment. Demonoxious leverer således en udtryksfuld kraft på 666 hk og 640 Nm.

Tal, der tillader denne Maserati Granturismo MC Stradale meget "vitaminet" at nå 0-100 km/t på korte 3,8 sek., i et løb, der først slutter, når hastighedsviseren rammer 320 km/t (elektronisk begrænset). Che macchina!

wheelsandmore maserati gran turismo 2

Tekst: Guilherme Ferreira da Costa

Læs mere