Mercedes-AMG hyperbil kommer i 2017

Anonim

Mercedes-AMG kilder bekræftet i udtalelser til Top Gear. Produktionen af den tyske hyperbil "kommer virkelig til at ske".

Som vi rykkede frem tidligere på sommeren, arbejder Mercedes muligvis "for fuld gas" på produktionen af en hyperbil. Bekræftelsen kommer fra en af de øverste stel af det tyske mærke i udtalelser til Top Gear – et stel, der af indlysende grunde ikke ønskede at blive identificeret. Sandhed eller løgn? Af de grunde, som vi vil påpege nedenfor, tror vi mere på den første hypotese end på den anden.

Fra Formel 1 til vejen

Siden 2014 – året hvor Formel 1 atter tog ensæder udstyret med turbomotorer i brug – hvor det tyske mærke har baseret sin tekniske overlegenhed på modstandernes sårede stolthed – er resultaterne tydelige: titler og på hinanden følgende sejre. Når det er sagt, giver det mening, at det tyske mærke ønsker at udnytte og overføre denne sportslige overlegenhed til en produktionsmodel og lancere en model, der er i stand til at konkurrere med referencerne fra Mclaren (P1), Ferrari (LaFerrari) og fremtidens Aston Martin (AM-RB 001) ).

PÅ BILLEDERNE: Mercedes-AMG Vision Gran Turismo Concept

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo.

Det ser ud til, at mærket med base i Stuttgart ikke vil spare nogen kræfter i sin indsats. Top Gear fremfører, at motoren, der skal udstyre denne model, stammer direkte fra dens Formel 1-enkeltsæder og vil have hjælp fra tre elektriske motorer til en samlet effekt på omkring 1300 hk. For at den kraft, der genereres af denne hybridmotor, ikke spilder dens energi på at trække unødvendig vægt, siger Top Gear, at Mercedes-AMG arbejder meget hårdt på et chassis bygget udelukkende i kulstof, der skulle hjælpe med at holde vægten tæt på de maksimale effekttal: 1300 kg. Et vægt/effektforhold på 1:1.

For nu?

AMG fejrer 50 år i 2017, så lanceringen af en hyperbil kunne ikke gøres på et bedre tidspunkt. Det er nu eller aldrig. Det tyske mærke har domineret i Formel 1 og igen slå al konkurrence på vejene, lancering af en hyperbil, kunne være den slags markedsføring, som Mercedes-AMG har brug for.

Hvad vil du kalde "dyret" i Stuttgart?

For tre måneder siden gik vi videre med navnet Mercedes-AMG R50. Uden nogen officiel bekræftelse er dette et muligt navn, da det tydeligt hentyder til 50 års AMG.

banebrydende teknologi

Ud over den førnævnte motor og chassis med teknologi fra Formel 1-afdelingen, har Mercedes-AMG ifølge Top Gear til hensigt i denne model at bruge et hidtil uset bionisk system, der er i stand til at læse forskellige kropsdata (temperatur, spænding, kørsel osv.) således at kørestøttesystemerne tilpasses til førerens/chaufførens umiddelbare behov. Planlagt til ankomst næste år bør produktionen af denne model til minde om 50 års AMG være begrænset.

Når det er sagt, kan vi kun vente og krydse fingre for, at al denne avancerede information til Top Gear er sand!

Mercedes Benz Amg Vision Gran Turismo Concept

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere