Husker du Subaru WRX, der blev brugt i filmen "Baby Driver"? Den er på udsalg

Anonim

Filmen "Baby Driver" har muligvis ikke kultstatus som "Furious Speed"-sagaen, men dette forårsager ikke fremkomsten af en Subaru WRX brugt i filmen til salg går ubemærket hen.

Det er trods alt ikke hver dag, man har mulighed for at købe en brugt bil i en Hollywood-film, og endnu mindre med den mekanik, som denne Subaru WRX kommer med.

Når det er sagt, så lad os præsentere dig for hovedpersonen i denne artikel, som i øjeblikket bliver auktioneret på eBay, og hvis sidste bud går til os 25.048 euro.

Subaru WRX Baby Driver (3)

Subaru WRX (STi)

På trods af at den på papiret er en "simpel" WRX, er under motorhjelmen mekanikken i Subaru WRX STi, det vil sige, at vi har en 2,5 l turbo med 304 hk.

Abonner på vores nyhedsbrev

Derudover har Subaru WRX, der blev brugt i åbningsscenen, hvor flugtchaufføren med Ansel Elgort i hovedrollen deltager i et bankrøveri, været genstand for et par ændringer.

Subaru WRX baby driver

Derfor modtog den smedede stempler, en Exedy Stage 1 kobling, hydraulisk håndbremse, en frontdifferentiale fra OS Giken og en bageste begrænset differentiale fra Cusco.

Med instrumentpanelet på Subaru WRX STi har dette eksempel også al den dokumentation, der beviser dens filmiske fortid.

Subaru WRX baby driver

Når man husker på, at en identisk kopi brugt i den samme film blev solgt i 2017 for 60 892 euro, hvor meget tror du så denne Subaru WRX vil blive solgt for? Forslag modtages.

Læs mere