BMW 5-serie spinner ihjel, bogstaveligt talt...

Anonim

Hvis titlen var "Ford Mustang Spinning To Death", er jeg sikker på, at ingen af jer ville blive for overrasket. Men da det er en tysk salon, ændrer tingene sig allerede, gør de ikke?

Når man taler om en BMW 5-serie, taler man om en elegant bil, med en god dynamisk adfærd og perfekt til at "flyve" komfortabelt på motorveje. Men dumt eller ej, så er der dem, der mener, at dette er den bedst egnede bil til at lave toppe og sætte sit præg på asfalten. Jeg vil dog ikke undlade at rose denne russers(?) gode vilje til at ville gøre denne 530i til en mere alsidig maskine.

For at være ærlig må der have været mange af disse chauffører i Portugal. Hvorfor? For på den måde var de med til at sætte skub i den portugisiske økonomi i bilsektoren. Hvis vi ikke kan se, kræver brændte dæk køb af et nyt sæt dæk, slitage på bilen kræver et par ture til værkstedet, den gennemsnitlige levetid for bilen falder, og derfor vil det være nødvendigt at købe en ny bil hurtigere. Hr. økonomi- og beskæftigelsesminister, som du kan se, er dette en smuk teori til at hjælpe Portugal...

Tekst: Tiago Luís

Læs mere