Mercedes-AMG klargør hyperbil med 1300 hk til 2017

Anonim

Ifølge de seneste rygter har Mercedes-AMG i hænderne en super sportsvogn med 1300 hk, som lanceres næste år.

Mercedes-AMG R50 er ifølge AutoBild navnet på det nye Mercedes-AMG-projekt, en "konkurrencesport for landevejen" til at møde McLaren P1, LaFerrari og Porsche 918 Spyder, som vil blive lanceret i 2017, i tide af 50 års jubilæumsfejringen af Mercedes-AMG.

Til dette, og ifølge disse rygter, vil Mercedes-AMG have satset på en hybridteknologi inspireret af Formel 1: to elmotorer på forakslen – hver med 150 hk – og en 2,0 liters firecylindret turboblok med 1000 hk ( ?? ?), for i alt angiveligt 1300 hestekræfter. Denne to-personers model vil angiveligt også have en krop lavet af kulfiber – målet vil være at holde en vægt på under 1300 kg, for et perfekt vægt-til-effekt-forhold.

SE OGSÅ: Mercedes AMG GT R er det nye medlem af AMG-familien

Et andet af højdepunkterne er den adaptive affjedring og fire retningsbestemte hjul, en teknologi, der debuterede på Mercedes AMG GT R, og som gør det muligt for baghjulene at dreje i den modsatte retning foran op til 100 km/t, for større stabilitet og kontrol i hjørner. Over denne hastighed følger baghjulene retningen af forhjulene, for større stabilitet.

Æstetisk vil aerodynamik være hovedprioriteten, og som sådan forventes et meget smalt cockpit og en lavere kørestilling. Hvis bekræftet, vil Mercedes-AMG R50 have en overkommelig pris for et par tegnebøger – mellem 2 og 3 millioner euro. Produktionen af den tyske sportsvogn kan starte i slutningen af dette år, og hvem ved, måske får den ikke engang hjælp fra verdensmesteren Lewis Hamilton.

Razão Automóvel kontaktede Mercedez-Benz, som bekræftede, at det kun var et rygte, uden nogen officiel bekræftelse på datoen for offentliggørelsen af denne artikel.

Kilde: GT Spirit

Billede: Mercedes Benz Amg Vision Gran Turismo Concept

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere