Mercedes-AMG GLC43 med 367 hk effekt

Anonim

Stjernemærkets SUV er mere sporty og klar til at blive præsenteret på New York Motor Show, en begivenhed, der finder sted allerede i næste uge.

Den nye GLC43, udarbejdet af Mercedes-AMG, er udstyret med en 3,0 liters V6 bi-turbo motor med tilstrækkelig kapacitet til at returnere 367 hk og 520 Nm drejningsmoment. 4Matic firehjulstræksystemet giver sammen med 9G-Tronic automatgear mulighed for luksuspræstationer, der fuldfører spurten fra 0 til 100 km/t på mindre end fem sekunder, før den når den maksimale hastighed – elektronisk begrænset – på 250 km/t.

For at holde Mercedes-AMG GLC43 mere sporty – ligesom E43, C43 og SLC43 – er SUV'en udstyret med AMG Dynamic Select-systemet (med vægt på Comfort, Eco, Sport, Sport Plus køretilstande) samt affjedring og sportsbremser.

RELATERET: Mercedes-Benz CLA: Nyt ansigt til New York Motor Show

På et æstetisk niveau yder AMG Performance sit bidrag. For og bag er mere robuste med en kromsplitter, et nyt grilldesign og fire sporty udstødningsrør. Modellen er udstyret med 20-tommer tofarvede AMG-hjul og sorte spejlkapper.

Indvendigt går højdepunktet til rat og sportssæder, samt æstetiske elementer, der refererer til AMG-versionen.

Mercedes-AMG GLC 43
Mercedes-AMG GLC43 med 367 hk effekt 22704_2

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere