Smarteffect krymper biler i Lissabon

Anonim

Parkering i byen, mange chaufførers daglige mareridt. Gennem smarteffect-kampagnen ønsker det tyske mærke at evangelisere chaufførerne af konventionelle biler til fordelene for deres borgere.

Der er nogle ting, vi ville ønske, de var større, Smart Fortwo er ikke en af dem. Fordi parkeringspladser i det virkelige liv ikke strækker sig, er løsningen endda at køre i en mindre bil. Enhver, der nogensinde har kørt en Smart Fortwo, ved, at bag rattet i denne lille by ser det ud til, at sæderne strækker sig. Det var denne følelse, som det tyske mærke ønskede, at chauffører af konventionelle biler skulle føle, i en kampagne med titlen smarteffect.

RELATERET: Gennemgå vores 90 hk Smart ForTwo-test

Krympebilerne (se fremhævet video) blev alle bygget fra bunden og i glasfiber. Det tog 2 rigtige Mercedes-Benz køretøjer at donere dele og bygge formene i fuld størrelse. Chassiset af hver form er simpelthen en struktur, der er fjernstyret til at "strække" og "krympe". Annoncen blev optaget i Lissabon og vil blive brugt internationalt til at promovere den lille Fortwo.

PR_#smartefekt

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere