Mercedes-Benz forbereder sig på at gå ind i Formel E i 2018

Anonim

Det er allerede officielt: Mercedes-Benz underskrev et princip om aftale for deltagelse i sæsonen 2018/19 af Formel E.

Få dage efter at have debuteret sin nye prototype på Paris Motor Show, som forudser det fremtidige udvalg af 100 % elektriske køretøjer fra Mercedes-Benz, ser det ud til, at mærkets elektrificeringsstrategi også vil passere konkurrencen. Det tyske hold har allerede reserveret en plads til den femte sæson af Formel E, hvor det elektriske enkeltsædede mesterskab skifter fra 10 til 12 hold.

"Vi har fulgt væksten i Formel E med stor interesse. I øjeblikket har vi vurderet alle mulighederne for fremtiden for motorsport, og vi er meget tilfredse med denne aftale, der sikrer os en deltagelse i den femte sæson. Elektrificering vil spille en meget vigtig rolle i fremtiden for bilindustrien. Motorsport har altid været en forsknings- og udviklingsplatform for industrien, og det vil gøre Formel E til en yderst relevant konkurrence i fremtiden."

Toto Wolff, direktør for Mercedes Formel 1-teamet

IKKE MÅ SIKKES: En Porsche 911 med Formel 1-motor? Det er rigtigt…

På et tidspunkt, hvor den femte sæson stadig er to år væk, har det tyske hold måske allerede en kører i tankerne: Felipe Massa. Den brasilianske kører indrømmede for nylig, at hans fremtid kunne gå gennem DTM, WEC eller Formel E, og i betragtning af forbindelserne mellem Williams og Mercedes burde denne sidste mulighed være en stor mulighed.

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere