Hyundai IONIQ, udviklingen af hybridbiler

Anonim

Det sydkoreanske mærke lover, at Hyundai IONIQ blev skabt for at give et mere dynamisk drev, adskilt fra andre hybridbiler på markedet.

Hyundai IONIQ præsenterer sig selv med et chassis, der er specielt udviklet til at modtage hybridmotorer. Konstruktionsmæssigt gør kombinationen af højstyrkestål med meget let aluminium det muligt for Hyundai IONIQ at være 12,6 kg lettere.

Med udgangspunktet om at give et mere dynamisk drev sammenlignet med andre hybridbiler på markedet - blandt dem Toyota Prius - blev Hyundai IONIQ lithium-ion-batterierne placeret i et lavt og forreste område, hvilket gør det muligt at opnå et lavt tyngdepunkt , høj reaktionsevne og stabilitet i sving. I dette aspekt hjælper dobbeltkoblingsboksen (DCT) også.

RELATERET: Genesis er Hyundais nye luksusmærke

Hele udvalget af Hyundai IONIQ vil have tre muligheder for drivaggregater: hybrid, plug-in hybrid og elektrisk. Den nye 1,6 liters Kappa GDI-motor, der er udviklet eksklusivt til det sydkoreanske mærkes hybridmotorer, kombineret med den magnetiske elmotor, giver en maksimal effekt på 105 hk og 43,5 hk – henholdsvis benzinmotor og elmotor.

Rag Jung, direktør for projektledelse hos Hyundai Motors R&D-center, sagde:

"IONIQ legemliggør Hyundais 'nytænkning' og afslører en dristig ambition for fremtiden. Denne generation af dedikerede hybridbiler vil være udgangspunktet for vores fremtidige mobilitet."

IKKE MÅ GLIPPES: Oplev de nye funktioner, der er reserveret til Geneve Motor Show

De 95,7 % effektivitet i transmissionen, som er førende i klassen, giver en hurtig respons, fremragende accelerationsydelse og en jævn gearing, som udover hybridens effektivitet, vil give, som vi allerede har nævnt, et markant drev. marked.

Hyundai IONIQ-1

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere