Maserati GranCabrio MC Stradale 2013 klar til at blive præsenteret i Paris

Anonim

I 2010 præsenterede Maserati GranTurismo MC Stradale på Paris Salon, og nu to år senere forbereder de sig på at promovere Maserati GranCabrio MC Stradale i samme Salon.

Bemærk med det samme, jeg er en fuldstændig mistænksom person til at skrive en artikel om denne supermaskine – alle har en drømmebil, og denne er min. Der er ingen ord til at beskrive den ydre skønhed af denne Maserati, det er en sand hymne for bildesign. Jeg kan ikke finde en eneste æstetisk detalje, der efterlader mig på tæerne, og tro mig, jeg ledte efter den...

Maserati GranCabrio MC Stradale 2013 klar til at blive præsenteret i Paris 23287_1
Denne firepersoners italienske superbil er baseret på GranTurismo MC Stradale og er 48 mm større og 110 kg lettere end GranCabrio og GranCabrio Sport. Ud over mindre visuelle ændringer er der også ændringer i transmissionen og suspensionen af denne dreng. Under motorhjelmen kommer en forbløffende 4,7 liters V8 klar til at levere 460 hk og 510 Nm maksimalt drejningsmoment til føreren. Kort sagt er topfarten 289 km/t og turen fra 0 til 100 km/t på 4,9 sekunder.

Med andre ord er Maserati GranCabrio MC Stradale ikke bygget med generte og frygtsomme mennesker i tankerne. Så snart der er flere nyheder, vil vi grave dette emne op igen, indtil da, kig forbi vores Facebook-side og hav det sjovt med de billeder, vi har til dig.

Maserati GranCabrio MC Stradale 2013 klar til at blive præsenteret i Paris 23287_2

Maserati GranCabrio MC Stradale 2013 klar til at blive præsenteret i Paris 23287_3

Tekst: Tiago Luís

Læs mere