Mere end 1,5 millioner kilometer bag rattet i en Porsche 356

Anonim

At det er et af de smukkeste eksemplarer nogensinde produceret af Porsche, det ved alle. Hvad vi ikke vidste er, at Porsche 356 kunne overleve som en «daglig fører» i fire årtier.

Porsche 346'eren på billederne tilhører californiske Guy Newmark, der døbte den "Blå" - hvilket hentyder til karosseriets farve. Newmark arvede netop sin fars bil som en eksamensgave 40 år , efter at han købte den i Stuttgart i 1964.

Siden da har Guy Newmark brugt sin Porsche 356 som “daily-driver”, men denne tyske klassiker voldte ikke problemer. Takket være lejlighedsvise restaureringer af eksteriør og interiør og periodiske eftersyn, har Newmark formået at holde den i en pletfri stand, som det kan ses på billederne, på trods af at bilen er blevet stjålet (og senere fundet) i 2013.

FORTIDENS HERLIGHEDER: Den blev glemt i en garage i over 20 år, nu vil den blive restaureret i Portugal

Nu er denne Porsche 356 lige ramt en million miles tilbagelagt, godt 1,6 millioner kilometer . Men eventyret slutter ikke her. “Når jeg tænker på min fremtid med Blue, kan jeg kun huske fortiden, for alt vil forblive det samme. Det er min daglige chauffør, jeg tager ham med i fitnesscenteret, på arbejde, overalt!” indrømmer Guy Newmark. Så det er det værd.

Historien blev for nylig delt af Porsche, som dedikerede en særlig video til denne succesrige duo. For ikke at tabe:

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere