En slags Ferrari Enzo med to jetmotorer

Anonim

"Insanity" var navnet på projektet, som involverer en Ferrari Enzo og to Rolls-Royce jetflymotorer. Navnet passer ham som hånd i handske.

Det hele startede med en drøm. Ryan McQueen drømte om en dag at eje en Ferrari Enzo drevet af Rolls-Royce jetflymotorer. Ikke før sagt end gjort.

IKKE MÅ GLIPPES: Ferrari Enzo forladt i Dubai forbliver uejet

På trods af næsten ingen mekanisk erfaring eller viden om svejsning, satte han sig for at bygge et chassis, der kunne modstå de kræfter, som de to jetmotorer genererer. Ved hjælp af fiber lavede han en krop, der ligner Ferrari Enzo foran, og bagtil placerede han to Rolls-Royce-motorer købt på auktion. Tolv år senere, brugt 62.000 euro og hans Chevrolet Corvette solgt, lykkedes det McQueen at opfylde sin drøm - selvom de siger, at drømmen råder over livet - og kaldte den "vanvidd". Navnet kunne ikke vælges bedre.

«Insanity» vejer 1723 kg og formår teoretisk at nå en maksimal hastighed på 650 km/t. Hvad angår forbrug? 400 liter brændstof er nok til at lave dette fly – undskyld, denne Ferrari Enzo! – gå i to minutter. Dette mesterværk af sindssyge er til stede ved forskellige arrangementer, men må ikke cirkulere på offentlige veje. Jeg undrer mig hvorfor?…

SE OGSÅ: Drifting er ikke at score et mål

En slags Ferrari Enzo med to jetmotorer 23529_1

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere