Ups! Toyota Supra afslørede ved et uheld i et officielt tweet

Anonim

Hvis der er én ting, Toyota har værdsat i Supraens tilbagevenden, er det hemmeligholdelse. Er det selvom vi havde mulighed for at køre den, så har det japanske mærke indtil videre afsløret lidt eller intet om æstetikken i den nye Toyota Supra (viste et spejl, men det tæller næppe).

Men takket være et utilsigtet tweet fra Toyota Mexico - nu slettet - ændrede alt sig. Mærkets afdeling i det land ser ud til at have "glemt", at bilen endnu ikke er blevet afsløret, og udgav et tweet, hvor Supra'en fremstår helt uden camouflage.

Takket være denne utilsigtede lækage kunne vi bekræfte, at den nye Supra A90, som vi forventede, hentede inspiration fra Toyota FT-1-konceptet.

Toyota Supra

Bagtil går højdepunktet til de generøse udstødninger og den udtalte spoiler.

Fronten er kendetegnet ved "split" optik og tre lavere luftindtag. Set fra siden går hovedhøjdepunktet til den lange motorhjelm og kabinen i en forsænket position og den reducerede bagvidde - typiske og klassiske proportioner for enhver sportsvogn med respekt for sig selv. Bemærk også "musklen" på bagakslen uden at efterlade tvivl om drivakslen.

Bagtil er der en udtalt spoiler integreret i bagklappen, den bagerste diffuser og "bazookaerne" i enderne af samme.

Læs mere