Mercedes-AMG. Plug-in hybrid teknologi "Det er et spørgsmål om tid"

Anonim

En "superbil" med Formel 1-teknologi og en firedørs sedan: dette er de fremtidige hybridforslag fra Mercedes-AMG, som debuterer med en teknologi, der kunne udvides til de andre modeller i serien.

På dette tidspunkt vil det ikke være nyt, hvis vi siger, at Mercedes-AMG gør sig klar til at lancere den første «superbil» i sin historie, kendt som Projekt et og drevet af en 1,6-liters V6-blok, afledt direkte fra F1, og fire elektriske motorer – læs mere her.

Dette bliver Affalterbachs første model med en plug-in hybrid drivlinje. Men det bliver ikke den sidste.

FORTIDENS HERLIGHEDER: Mercedes-Benz Test Center. Det plejede at være sådan

På biludstillingen i Genève præsenterede Mercedes-AMG for første gang GT Concept, en firedørs prototype, der vil give anledning til en produktionsmodel. Udover den 4,0 liters twin-turbo V8-motor, som vi allerede kender, bruger GT Concept en elektrisk motor placeret under bagakslen, hvilket gør det muligt for Mercedes-AMG at annoncere 815 hk effekt.

2017 Mercedes-AMG GT koncept i Genève

I første omgang vil GT Concept blive lanceret med en "mere konventionel" motor, men den vil være lige så eller vigtigere end Project One (begrænset til 275 eksemplarer) i udviklingen af mærkets hybridmotorer. ”Project One har et meget specifikt layout. GT-konceptet giver os en idé om, hvordan vi vil definere fremtiden på vores platforme – det vil sige i vores mest normale biler”, garanterer Mercedes-AMGs «store chef», Tobias Moers, i et interview med Bilnyheder.

Vil plug-in hybridmotorer udvides til resten af AMG-serien? "Hvorfor ikke?" indrømmer Moers. "Vi er nødt til at tilpasse os nye regler og komme videre med nye løsninger."

I GT-konceptet døbte Mercedes-AMG plug-in-hybridteknologien EQ Power+ , en betegnelse, der refererer til den enkeltsæder, der blev brugt af Lewis Hamilton og Valtteri Bottas i verdensmesterskabet i Formel 1. Det er endnu uvist, om dette navn forbliver i mærkets produktionsmodeller.

Hvornår?

Både Project One og GT Concept forventes at komme på banen ved udgangen af næste år. Men ifølge Tobias Moers er ankomsten af hybrid plug-in-muligheder til resten af Mercedes-AMG-serien endnu ikke planlagt. Adspurgt om hypotesen om, at 100 % elektriske motorer når mærkets portefølje, lukkede Tobias Moers heller ikke døren for denne mulighed. "Jeg ville tage fejl, hvis jeg sagde nej," siger han.

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere