Sidste minut: første teaser af den nye Mercedes-AMG GT C Roadster

Anonim

«anti-911» vil endelig modtage en friluftsversion. Den hedder Mercedes-AMG GT C Roadster, og den vil blive fuldt afsløret i Paris.

Ud over det åbenlyse er alt, hvad vi kan sige om den nye Mercedes-AMG GT C Roadster, kun spekulationer. Det er en udgave i alt det samme som den allerede kendte AMG GT, bortset fra naturligvis i den optrækkelige canvas hætte – lettere og mere elegant end de metalliske hætter.

Primeiro teaser do novo @mercedesamg GT C Roadster | #mondialauto #mercedesamg #gtcroadster #v8 #paris #reveal #tease #razaoautomovel

Um vídeo publicado por Razão Automóvel (@razaoautomovel) a

Mercedes har allerede bekræftet, at denne model vil hedde GT Roadster, hvorfor det faktum, at mærket afslører en version kaldet "GT C Roadster", rejser nogle tvivl. Hypotesen om, at C står for en cabriolet, er direkte udelukket, da mærket også har annonceret lanceringen af en GT C Roadster-version. Mest sandsynligt er det en Clubsport (C) version, som skal placeres mellem GT S (Sport) og GT R (Racing) versionerne.

Vi mener, at udover GT C Roadster-versionen, er lanceringen af andre versioner også på vej, som det sker i GT Coupé-versionen. Debuten af denne GT i «open skies» er planlagt til slutningen af denne måned, på Paris Motor Show.

mercedes-amg-gt-c-roadster-reveal-2

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere