Devel Sixteens V16-motor rammer 4515 hk i effekttest

Anonim

Kan du huske denne eksotiske sportsvogn, der blev præsenteret i 2013 på Dubai Motor Show? Den samme, der lovede en ublu magt, og som vakte mange tvivl i bilverdenen? Ifølge det arabiske mærke er Devel Sixteen et innovativt forslag, der lover at skamme modeller som Bugatti Veyron.

Specifikationerne er virkelig overvældende: 12,3-liters quad-turbo V16-motor, der leverer acceleration fra 0 til 100 km/t på kun 1,8 sekunder og en tophastighed på 563 km/t (lad os tro…).

Ifølge Steve Morris Engines (SME), ansvarlig for V16-blokken af Devel Sixteen, er motoren i stand til at nå 5000 hk effekt. Det er svært at tro, er det ikke? Af denne grund ønskede det arabiske mærke at bevise, at denne motor ikke er til at lege og placerede den på en testbænk. Resultatet? Motoren var i stand til at yde 4515 hk ved 6900 o/min.

SMV garanterer dog, at motoren kan nå 5000 hk, hvis "dynoen" kunne understøtte al den kraft. Alligevel er ydeevnen af V16-motoren stadig ret imponerende, på trods af at implementeringen i en produktionsbil stadig er et for "grønt" projekt.

Du kan se testene på denne V16-motor i videoen herunder:

Læs mere