Lettelse! Næste BMW 2-serie med baghjulstræk

Anonim

Efter en kosmetisk opdatering af BMW 1-serie og 2-serie – i øvrigt meget lille – rettes opmærksomheden mod efterfølgerne af begge modeller. Og hvis vi i tilfældet med 1-serien, der kommer allerede i 2019, ved, at den nye generation vil sige farvel til baghjulstrækket, når det kommer til 2-serien, kan det samme ikke siges.

Da man troede, at BMW 2-serie også ville indføre en forhjulstrækker-ordning, ser det ud til, at BMW vil have forkælet de fleste "purister" og besluttet at beholde baghjulstræk i 2-serien. Men ikke i alle.

Forvirring! BMW 2-serie Gran Coupé med... forhjulstræk

Ifølge tyskerne hos Autobild vil den nye generation af Series 2 gå i produktion i 2020, i coupé-varianten, hvor cabriolet kører frem året efter.

Og det er netop i 2021, at det nye element i familien bliver født: BMW 2-serie Gran Coupé – en firedørs coupé, rival til Mercedes-Benz CLA og Audi A3 Limousine. Det er dog ikke alle gode nyheder.

I modsætning til coupéen (G42) og cabrio (G43), vil den firedørs sedan (F44) endda tage et FWD-layout. Dette skyldes, at Series 2 Gran Coupé ikke vil bruge CLAR-platformen, men UKL-platformen, som betjener den nuværende X1, Series 2 Active Tourer og Grand Tourer og også vil betjene den fremtidige Series 1. direkte fra tre-pack, fire- dør Serie 1 sælges i Kina.

Hvad angår sportslige versioner, vil M2 Coupé fortsat være udvalgets højdepunkt. Som cabriolet, der kun har en mellemversion med M Performance-stempel (M240i), er det usandsynligt, at vi får en M2 Gran Coupé-version.

BMW 2-serie

Læs mere